Wysłany: 2007-03-24, 18:07 Śmieszna przygoda z filtrem pyłkowym
Jak wymieniałem filtr przeciwpyłkowy nieźle sie uśmiałem, jak się okazało, że wcześniej go tam w ogóle nie było, a była tylko naciągnięta pończocha Kolega jak to zobaczył, to powiedział, że nie będzie chciał więcej w tym samochodze jechac, bo jak włączy ogrzewanie, to będzie śmierdziec skarpetkami Nie, no masakra, ale ktos na niezły pomysł wpadł z ta pończoczochą.. żal mu było wydac 25 zł na filterek?
Silnik: 1.8 ABS 66kW Pomógł: 10 razy Wiek: 38 Dołączył: 06 Mar 2006 Posty: 1375 Skąd: Leszno
Wysłany: 2007-03-26, 11:48
ja mam ponczoche ale to tez z innego powodu-potrzebowalem sie dostac pod maski do okolic radia z kablem antenowym i tamtendy wlazlem po najmniejszej linii oporu
_________________ VW jest bogiem, predkość nałogiem, życie zabawą jazda podstawą
Pomógł: 4 razy Wiek: 42 Dołączył: 16 Mar 2006 Posty: 72 Skąd: Lędziny
Wysłany: 2007-03-27, 20:20
MAPET napisał/a:
dobra pończoch anie jest zla i przydatna w motoryzacji
Słyszałem już o takich przypadkach, jeśli filtr jest drogi, u mnie jest wypukły z plastikową ramką z filtrona numer K1005 i ten troszke kosztuje sprawdźcie sami a ci co mają taki sam to jak usłyszą cene to założą majtki zamiast filtra pyłkowego ha ha ha
Ja za swojego, takiego sameogo jak piszesz, dałem coś około 25 zł, jeśli sie nie mylę, to 22 chyba. Wcale nei jest drogi, bo widziałem takie co kosztują ze 70-80 zł, a i nawet do 150 dochodziły, a 20 pare złotych to jak nic, a co tydzień tego nie wymieniasz przecież
Silnik: 1,8 90KM B+G Pomógł: 158 razy Wiek: 43 Dołączył: 05 Mar 2006 Posty: 12924 Skąd: Łódź
Wysłany: 2007-03-28, 02:35
Hmmm. Ile by nie kosztował to dzięki filtrowi przeciwpyłkowemu nie wdychacie w aucie tony bakterii i drobnoustrojów. Nie są to aż takie pieniądze żeby nie można było raz na rok czy dwa kupić nowy filtr... Pończocha to zatrzyma wielkie liście a nie mikroskopijne robale..
ja kupiłem w skodzie za ok 40 zł z logo VW pasujący z oktawi
Jakspyro zauważył z czujnikiem temp,
większość nowych części staram się kupować w sklepie skody mam znajomego sprzedawce
skodą 5 lat jeździłem, więc zawsze jakiś rabacik się znajdzie.
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum