Czerwony leci do turbiny, niebieski do gruszki waste gatu w turbinie, czarny w dolot.
Jest tam dosc malo miejsca, ale da rade. Oryginalne wezyki sa na takich metalowych spinkach wiec polecam rozgrzac je zapalniczka a potem sciagnac caly przewod kombinerkami z mocowania.
_________________ VW Vento 1.9TDI 1Z++ Na potęge Posępnego Czerepu, mocy przybywaj!
Captain Planet, he's our hero. Gonna take pollution down to (Euro)0
Ale juz widze, ze masz maniane w przewodach. Ten zielony co masz przy kolektorze to powinien laczysz sie z tym co wystaje z podszybia bo tam jest komputer.
_________________ VW Vento 1.9TDI 1Z++ Na potęge Posępnego Czerepu, mocy przybywaj!
to nie moje zdjęcie. znalazłem takie na innym forum ale mam podobny problem, ten przewód z podszybia mam zerwany i nie wiem za bardo jak go wymienić, jak dostać się za to podszybie?
Masz 4-5 plastikowych okraglych spinek, musisz je podwazyc i wyjac. Pozniej zdejmujesz uszczelke i przesuwasz plastikowy zatrzask, wyjmujesz plastikowa oslone podszybia, zeby zrobicd sobie miejsce wyjmujesz filtr przeciwpylkowy oraz jego obudowe, pozniej odkrecasz bodajze 2 sruby, lawiruejsz komputerem, odpinasz wtyczke, wyjmuejsz caly komputer i mozesz bawic sie w wymiane wezyka.
O ile nie jest juz sparcialy i puszcza cisnienie bokiem
Masz 4-5 plastikowych okraglych spinek, musisz je podwazyc i wyjac.
U mnie nie chciały tak łatwo wyjść. Dwie co prawda się wykręciły , jedna strzeliła a reszty już nie ruszałem. Ale dało się odgiąć na tyle plastikową osłonę , zeby zobaczyć kompa. Po świętach dokupie nowe spinki na wymianę i sprawdzę u siebie wężyk od komputera.
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum