no i środek pięknie się komponuję teraz z deską
Twoja też już u mnie siedzi, tak jak i kpl. nowych foteli
moje stare teraz czekają aż dasz cynk żeby je przywieźć ;D
_________________ Spełniaj marzenia, bo życie jest krótkie.
Teraz mogę już opisać co udało mi się zdziałać, a więc:
- wymieniłem olej (Valvoline Max Life 10W40) + filtr oleju Knecht
- w końcu zrobiłem blacharkę co prawda trzeba jeszcze drobne pryszcze porobić ale podłoga z progami, błotniki przód i tył są wolne od rdzy.
Silnik: 3.0 D 136KM Pomógł: 16 razy Wiek: 34 Dołączył: 02 Mar 2009 Posty: 3004 Skąd: tyle dymu ?!
Wysłany: 2011-05-21, 19:30
pawelvw, sam sie nad tymi blachami zastanawiałem
piotrek_inf napisał/a:
a grill to nie wiem podoba mi się najnowszy typ
dobrze by pasił starego typu juz oklepany niewiem czemu ale przejsciówka jako tako podoba mi sie jedynie w jettce albo jak jest bez znaczka w jakims ciemnym kolorze np granat .
_________________ VW Vento 1.9 D 1Y 64 KM
VW Vento 1.9 TD AAZ 75KM +
Mercedes W210 E 300 136 KM
a czemu kolego napisałeś że jesteś z rzeszowa jak tablice masz z woj lubelskiego a dokładniej z zamościa
Wydaje mi się że już o tym pisałem ale to nic:) Po prostu jestem zameldowany w zamojskim (mała miejscowość koło Szczebrzeszyna) ale studiowałem w Rzeszowie i tutaj zostałem, pracuję i jestem na etapie zakupu mieszkania więc niedługo zmieni się rejestracja na RZ.
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum