witam wszystkich forumowiczow,chcialem zalozyc do centralnego zamka pilota.Nie mam pojecia jak to zrobic, jakie czesci sa potrzebne?czy tylko pilot z odbiornikiem czy jeszcze jskies silowniki?
jest tani i dobry jedynie pilot taki sobie bo czasem zdaza sie wcisnac guzik przypadkiem. Poza tym jest swietny. Ma wyjscie na kierunki i syrene i osobny kanal z impulsem 0-30s ktory podlaczylem do domykania szyb, i wbudowana blokade zaplonu.
Pomógł: 2 razy Wiek: 44 Dołączył: 06 Mar 2006 Posty: 137 Skąd: Jasło
Wysłany: 2007-03-27, 11:47
Też się zastanawiam nad takim bajerkiem.
Może jeszcze ktoś z forumowiczów, kto ma w tej kwestii jakieś większe doświadczenie mógłby się wypowiedzieć jeszcze odnośnie takich "zabawek"
Zrobiłbym sobie taki prezent urodzinowy, tylko zastanawiam się czy warto wyłożyć na coś takiego 60 - 70 zł + trochę roboty.
Silnik: 1,8 90KM B+G Pomógł: 158 razy Wiek: 43 Dołączył: 05 Mar 2006 Posty: 12924 Skąd: Łódź
Wysłany: 2007-03-27, 12:10
Jasne, że warto. Ja od samego początku mam centralny z pilota, tzn zawsze podłączony pod alarm. Nie wyobrażam sobie grzebania kluczykami w zamku Nawet poldek mojej rodzicielki kupę lat temu tak miał, to nie jest bajer, to jest poprostu wygoda.
Tyle, że ja wolałbym tak jak mam u siebie założyć alarm. Najprostszy kupisz w podobnych pieniądzach a masz przy okazji jakiegoś wyjca
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum