Dzisiaj ventyl odmówił posłuszeństwa he he jak rano chciałem odpalić go to zaświeciła się kontrolka od wody mysle sobie no upał jest moze coś tam troszke odparowało więc doleje wody i będzie dolewam i dolewam juz 2 litre i nic wiechałem na kanał i dolewam i tak samo jak leje tak sama kapie hehehe a to sobie wężyk puscił tak ten na trójniku ten krótki hehe koszt 52 pln cały trójnik z trzema wężami pół dnia zabawy i gotowe
Chodzi ci o kierunki w zderzaku ?
Ja mam i jeżdżę z tym normalnie i nikt się nie czepia. Światło pozycyjne ma być umieszczone ze przodu w lampie ale nie ma napisane nigdzie w które musi być widoczne i żarówka ma miec 5W
_________________ Jetta_III
karolek_ust Już prawie mieszkam w Ventce Nie trąb zjebie ;)
Chodzi ci o kierunki w zderzaku ?
Ja mam i jeżdżę z tym normalnie i nikt się nie czepia. Światło pozycyjne ma być umieszczone ze przodu w lampie ale nie ma napisane nigdzie w które musi być widoczne i żarówka ma miec 5W
Silnik: ... Pomógł: 302 razy Dołączył: 18 Mar 2006 Posty: 10606 Skąd: ...
Wysłany: 2011-07-28, 18:45
karolek_ust napisał/a:
Światło pozycyjne ma być umieszczone ze przodu w lampie ale nie ma napisane nigdzie w które musi być widoczne i żarówka ma miec 5W
i musi byc białe
Migal1, lepiej tego nie zakładaj.....lub chociaż na tym nie smigaj....możesz kogos zmylić. Już tak skasowałbym auto wymuszając pierszeństwo na aucie z postojami.
karolek_ust Już prawie mieszkam w Ventce Nie trąb zjebie ;)
Jak zmylić można kierunek miga a pozycja nie i jak włożysz je w twoje Cleary to zastosuj do kierunków żarówki chromowane to nie będzie ci przebijało pozycji na pomarańczowy
Silnik: ... Pomógł: 302 razy Dołączył: 18 Mar 2006 Posty: 10606 Skąd: ...
Wysłany: 2011-07-28, 19:16
a to sorki....nie doczytałem, że to chodzi o cleary i bedzie swiecic na bialo.
karolek_ust napisał/a:
Jak zmylić można kierunek miga a pozycja nie
Bardzo prosto....jesiennka plucha.....wieczór....wyjeźdzasz z podporzadkowanej, na głównej ciąg aut, nagle jedno skręca i miga....rzut oka.....furka za nim tez ma kierunek....więc mozna wjechac na główna i sie wbić....wszystko trwa chwilę.....i zonk....to nie kierunek tylko pomarańczowy postój i jest bum.
Ostatnio zmieniony przez Paweł J. 2011-07-28, 19:18, w całości zmieniany 2 razy
Silnik: 2.8 VR-6 Pomógł: 16 razy Wiek: 39 Dołączył: 09 Mar 2009 Posty: 2400 Skąd: Warszawa-Puszków
Wysłany: 2011-07-29, 13:42
wedle przepisów barwa świateł postojowych maja mieć kolor:
BIAŁY -przód
POMARAŃCZOWY-bok
CZERWONY -tył
jak to się ma do panów niebieskich ,to zależy na kogo trafisz ,dużo aut ma tak zrobione i jeżdżą na allegro są już nawet takie kierunki z postojem w sprzedaży ,wiąkszość aut z usa ,tak że mają pomarańczową pozycję i jeżdżą ,tyle że na przeglądzie może się komuś nie spodobać ,przykładem jest mój szef ma dodge ram sprowadził go ze stanów i właśnie przez te pomarańczowe pozycje które oryginalnie były zamontowane go nie przepuscł ,i nic nie dawoało tłumaczenie że ten samochód tak ma ,powiedział że pl są inne przepisy
a więc zakupiłem fele tanie 16 azev tylko mały problem wynikł bo wszystko obciera jakie oponki do nich zapodac bo te co są to 205/45 przód a tył 205/50 ? musiałem sciagnąć sierpy z tyłu żeby do domu dojechać co zakręt to strach foty dam jutro bo dzis juz za ciemno było na zdjęcia
no jak juz pisałem 205 tył 50 przód 45 tak że jak by ktos miał takie oponki jak 16/195/40 to z chęcią kupie a narazie kupie gumy na sprężyny i wkręce i tak będe jezdził dopuki oponek nie zakupie
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum