Silnik: 1yz ? Pomógł: 2 razy Wiek: 34 Dołączył: 11 Sie 2010 Posty: 229 Skąd: Gliwice / Raamsdonksveer NL
Wysłany: 2011-07-22, 01:33 Skrzynia biegow, sprzeglo problem
Zacznę od początku i po kolei... Drugi raz umarła mi skrzynia w aucie wiec chce wymienieć ja ale chce to zrobić dokładnie i żeby nie było jakiś nieporozumień
Wiec tak za pierwszym razem miałem skrzynie CHD, przyszła nowa skrzynia o oznaczeniu ATH i problem odrazu sie pojawił i nie chce żeby mnie to drugi raz spotkało z tego co wyczytałem i nazywa sie to flansza wychodzi ze skrzyni na przeguby i jest skręcone śrubami w starej skrzyni o oznaczeniu CHD miałem 100mm a w nowej co przyszła było 90mm wiec jakoś dałem rade wymieniłem to. Ale nurtuje mnie to jakiej skrzyni szukać chodzi o oznaczenie bo wiem na pewno ze skrzynie o oznaczeniu CHD, ATH pasują do mnie może sa jeszcze jakieś inne co pasują i żeby nie było cyrku z dymi flanszami bo przekładać mi się nie chce,
Odrazu chce wymienić sprzęgło i mam takie pytanie czy te bedzie pasować:
Sprzeglo
a i czytałem o jakiś uszczelniaczach ale zbyt nie jestem w temacie gdzie co jak i gdzie dokładnie one się znajdują bo chce to zrobić dokładnie bo urywam auta dużo poza granicami
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum