Witam poszukuję części do Vento 2.0 a mianowicie klamki wewnętrznej tylnej prawej, mechanizm szyby tylnej prawej, cały szyber dach elektryczny ( poprzedni właściciel zasilikonował i wyjął całą elektryke) [/i]
Ostatnio zmieniony przez Hormon 2011-07-28, 13:41, w całości zmieniany 1 raz
Maras2003 Niedzielny kierowca CAŁE VENTO NA CZESCI
Silnik: 1.8 Pomógł: 1 raz Dołączył: 25 Maj 2011 Posty: 96 Skąd: 64-400 Międzychód
Wysłany: 2011-07-29, 09:43
Klameczkę mam i mechanizm też - ale Ty potrzebujesz ręczny czy manual ?
Szyberdach... coś bym miał Elektrykę na 100%, mechanikę nie wiem...
Mam 2, więc 1 pewnie z tego złożę
mechanizm do szyby juz mam zostaje klamka i szyberdach, Wąski Dzięki za informację
Maras ile chcesz za klamkę ?
Maras2003 Niedzielny kierowca CAŁE VENTO NA CZESCI
Silnik: 1.8 Pomógł: 1 raz Dołączył: 25 Maj 2011 Posty: 96 Skąd: 64-400 Międzychód
Wysłany: 2011-07-30, 17:59
Chodzi Ci o tą cześć, która jest wewnątrz i za którą się ciągnie żeby otworzyć drzwi, tak? (pytam dla jasności )
Ja wiem... 17zł z wysyłką (list polecony, priorytet? tak z 10zł bym chciał mieć do przodu za fatygę ściągania całego boczku )
tak o tą klameczke mi chodzi bo jak kupiłem auto to niestety z peknieta i chcem wymienic, jesli chodzi o cene mi pasuje, w tym tygodniu powinienym dostac wyplate i sie dogadamy ze szczegolami. Pozdrawiam
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum