Silnik: 2.0
Wysłany: 2011-08-29, 21:52 Wymiary bagażnika
Witam wszystkich. Zdałem prawo jazdy i nadszedł czas na kupno auta. Po wielu dniach namysłu wybrałem VENTO, gdyż jest to bardzo dobry samochód pod wieloma względami. Auto będę miał w następnym tygodniu. Wersja 2.0 o mocy 115KM z roku 1994. A o wymiary pytam się dlatego gdyż brat mi oddał swoje stare audio z samochodu. Skrzynkę basową na dwóch głośnikach 12" ze wzmacniaczem Blaupunkta. Narazie brak mi pod ręką jakiejkolwiek metrówki dlatego zza wczasu wolę się zapytać o wymiary bagażnika. Znalazłem już podobny temat w którym kolega z forum również pytał o wymiary, ale temat jest dosyć stary i zdjęcie dodane przez użytkownika "cinek82" po prostu wygasło. Z góry dziękuję za pomoc.
Bardzo dobre pytanie. Mając wcześniej venciaka nawet nigdy nie mierzyłem i nadal nie wiem, jakie on ma dokładnie wymiary. Ale z ciekawości chciałbym chociaż wiedzieć, o ile mój bagażnik w Borze jest mniejszy
To, że ma mniejszy to akurat wiem, ale bardziej chodziło mi o wymiary, żeby porównać jedno z drugim. Sam właz, samo wejście do bagaja, jakby ktoś dobry był i mógł zmierzyć ile Vento ma...
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum