Silnik: ... Pomógł: 302 razy Dołączył: 18 Mar 2006 Posty: 10606 Skąd: ...
Wysłany: 2011-09-26, 19:55
pawelvw napisał/a:
a reszta to jakaś pomyłka
A czego można sie spodziewać po "bodykicie" bez gleby Puki co ida szlakiem tego co sie dzieje w wersji USA, no ale to nie USA tylko PL i może kiedyś zrobią porządnego "kulta" lub Germana
szefuniopaslek napisał/a:
Wczoraj na MTV o 20 było chyba
Ok.....dzięki....wiedziałem ze gdzies teraz ma to ruszyć, widziałem zapowiedzi, ale godzina gdzies mi uleciał.
Silnik: Pasek 1,9TDI Pomógł: 19 razy Wiek: 43 Dołączył: 19 Gru 2008 Posty: 3791 Skąd: Stare Iganie
Wysłany: 2011-09-26, 20:02
Paweł J. napisał/a:
A czego można sie spodziewać po "bodykicie" bez gleby Puki co ida szlakiem tego co sie dzieje w wersji USA, no ale to nie USA tylko PL i może kiedyś zrobią porządnego "kulta" lub Germana
jak się samemu nie zrobi takiego kulta lub germana to nikt ci nie zrobi tego a już napewno nie oni w tym programie
Silnik: 2.8 VR-6 Pomógł: 16 razy Wiek: 38 Dołączył: 09 Mar 2009 Posty: 2400 Skąd: Warszawa-Puszków
Wysłany: 2011-09-26, 20:02
zgadzam się mnie osobiście tak że podoba się jedynie skóra i car audio ,a po za tym to troszku dla mnie zalatuje kiczem ,już widze jak łepek lata po mieście z parasolką a zwłaszcza po takim osiedlu , no a ten meksyk w środku też sorka ale ja tego nie kupuje
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum