Koledzy a jak z przesyłką i jakie przebiegi macie i jakie roczniki. Potrzebuje dobrego sprzętu bo jak robić to na maks, potrzebne mi auto sprawne do dalszych podróży. Co z gwarancją na rozruch. Jestem z Warszawy i do jednego i do drugiego mam kawal drogiii.
Silnik: AAM Pomógł: 4 razy Wiek: 36 Dołączył: 17 Sie 2010 Posty: 333 Skąd: Joniec / Warszawa
Wysłany: 2011-09-18, 19:48
Wydym, z ciekawości zapytam... Ile chcesz za ten silnik? I jak to jest ze swapem z AAM na ABS? Bo mój jest również już na wykończeniu i zastanawiam się czy pakować się w drugi silnik...
Ferbus, będziesz musiał co najmniej cały układ wydechowy wymienić, bo ABS ma grubsze rury
_________________ Zielony borowik...
abi2811 [Usunięty]
Wysłany: 2011-09-18, 20:10
No wlasnie i z tym kicha nie mam kasy na modyfikacje, chce kupic ten silnik, wsadzic i dalej jezdzic bo z tymi panewkami w dalsza podroz to troche sie boje zbeym nie stanal po drodze..
Silnik: AEY Pomógł: 3 razy Wiek: 45 Dołączył: 03 Mar 2010 Posty: 406 Skąd: WPU
Wysłany: 2011-09-18, 20:25
mogę się mylić ale ABS i AAM mają ten sam blok głowicę miskię olejową a różnią się tylko osprzętem jakiś czas temu mialem abs na handel i kupił go chłopak z okolicy właśnie na przekładkę za aam
Maras2003 Niedzielny kierowca CAŁE VENTO NA CZESCI
Silnik: 1.8 Pomógł: 1 raz Dołączył: 25 Maj 2011 Posty: 96 Skąd: 64-400 Międzychód
Wysłany: 2011-09-18, 22:54
Jak znajdzie się jakiś kurier który to na paletce weźmie, to u mnie z przesyłką nie będzie problemu.
Silnik normalnie pracował w samochodzie do momentu rozbiórki tego samochodu.
Co do przebiegu - muszę się kumpla zapytać, bo vento jego
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum