Wysłany: 2011-09-26, 20:10 Wałki do heblarki/grubościówki
http://allegro.pl/walki-d...1843555426.html
Jak w tytule. Dodatkowo jeśli ktoś zainteresowany jakieś inne części od maszyny mam typu zębatki, prowadnice itp., ale nie wystawiam tego bo ciężkie to strasznie.
twety100, jutro postaram się, bo dostęp do nozy mam trochę zagracony z racji robienia porządków, ale postaram się i wrzucę parę fotek i dam również wymiary. Jutro z resztą zrobię fotkę całości, to może sobie coś wybierzesz co będzie Cię interesowało.
chciałem ją w całości sprzedać, ale raz, że za wielki to klamot, a dwa, ze za ciężki. Więc porozbierałem to na czynniki pierwsze z myślą sprzedania tego na złom. Ale chociaż same wałki może się przydadzą komuś, co też i wystawiłem. Więc jutro będzie więcej szczegółów.
niestety aukcję będę musiał usunąć i wystawię ją ponownie w innym terminie, gdyż na chwilę obecną nie mam dostępu do noży ani czasu, żeby wszystko dokładnie pomierzyć. Za około dwa tygodnie spróbuję się tym zająć, jak i wystawić ponownie aukcję wraz z całym kompletem, jak i pełnymi informacjami technicznymi. Bardzo przepraszam za to zamieszanie...
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum