Silnik: 2.0
Wysłany: 2011-10-13, 18:44 Zamienniki listewki zaślepki nakladek na progi GTI
Patrząc po sobie z autopsji, szukajac zaslepek, listewek na progi a wiadomo ze cena nowych jest kosmiczna bo cos ponad 150 zł udalo mnie sie zalatwic u znajomego takie "zamienniki" i jestem w stanie takie cos miec:
listewki sa troche dluzsze niz potrzeba zeby kazdy sam sobie dopasowal jak chce (uciac Boschem) . wygląda to bardzo dobrze, dużo schludniej niz z tymi zardzewialymi orginałami z purchlami lub tez w ogole bez tych listewek. Sa one doginanne na komputerowej maszynie wiec wszytkie sa idealnie proste itp.
Sposob montażu.. ja na srodku dalem klej do szyb na na rogach pod narożnikami trzeba czyms złapac (nitem itp)
kontakt przez priva lub GG : 5002308. CENA: 25 zł za sztukę plus przesyłka.
Wysłany: 2011-11-13, 10:02
loocyfer_9, one nachodza tak z pol cm na ten kant (na te nakladki) tak ze idealnie sie to zlewa z progami.. jak co moge porobic zdjecia jakies jak to wyglada.. kaczek277, poszedl priv.. aha jezeli byscie to chcieli to mam ostatni komplet na sprzedaz w domu bo jeden zostawiam sobie i jak bym chcial zamowic to dla kilku osob od razu. tak to wyglada generalnie.
Wysłany: 2011-11-13, 16:07
mateusz_vento, no wiem bo sam szukalem.. a na prawde jak to jest zalozone to musi sie ktos BARDZO znac zeby zobaczyc ze to nie jest oryginal.. ale za to 5 razy tanszy.
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum