Silnik: 1.9 Td 55Kw Pomógł: 4 razy Wiek: 37 Dołączył: 27 Mar 2008 Posty: 809 Skąd: Litwa, Wilno
Wysłany: 2011-09-22, 21:52 VW Passat B5 (3B) Variant by Fable
Jak już pisałem kupiłem sobie paska i oto króciutki opis:
Hmm... kolor: jakiś tam niebieskawy
Silnik: 1.9 TdI 81kw AFN 5-biegowa manualna.
Rocznik 1998/03 a rejestracja 1998/06 Szwajcaria oraz sprowadzony z tamtąd.
Wyposażenie:
~ Climat ~
~ tapicerka welurowa ~
~ komputerek MFA ~
~ tempomat ~
~ 4x el. szyby ~
~ el. lusterka ~
~ podgrzewane lusterka ~
~ 4 airbag ~
~ Abs ~
~ immobilazer ~
~ alarm z czójnikami ruchu ~
~ zamek centralny ~
~ wspomaganie kiery ~
~ kierownica regulowana ~
~ dzielona tylna kanapa ~
~ różne schowki na apteczkę, trójkąt i inne w bagażniku ~
~ jakas tam wanienka w bagażniku (jest photo) ~
~ regulacja el. lamp przednich ~
~ osłona silnika z dołu ~
~ zamykanie szyb z pilota ~
~ ori audio (był odtwarzacz MC Blaupunkt, lecz zamontowałem kenwood od Vento) ~
~ fele R15 lato i R15 ori stalowe z kalpokami zima ~
No nie wiem jakby wszystko może coś wspomnę to dopiszę. Oraz kilka fotek!
P.S. jak widzicie 1 fotka razem z maluchem są i u nas takie autka
_________________ 1st. auto IZ Combi 1.5 benzyna white 85r. - Dead
2nd. Opel Ascona 1.6i GLS silver sedan 87r. - Almost Dead
NOW!!! VW Vento 1,9TD AAZ GL Blue Metalic FOREVER!
Silnik: 1.9 Td 55Kw Pomógł: 4 razy Wiek: 37 Dołączył: 27 Mar 2008 Posty: 809 Skąd: Litwa, Wilno
Wysłany: 2011-09-23, 10:05
dziekuje chlopaki!
gratuluje zakupu
ładny jaszczur a do tego ulubiony kolor mojej zony ...zadbany wycackany aż szkoda jeździć tym bardziej ze świeci BITTE TANKEN... Waldek dolej mu trochę bo szkoda pompy
mam nadzieje ze bliżej lata stykiem się gdzieś na LITVIE na mini pasat spot
_________________ Volkswagen Vento Klub Polska nic więcej się nie liczy ...
Wysłany: 2011-09-23, 15:25
Kamilu juz zatankowalem wiecej ie bede tak robil oo spocik to byloby dobrze no a kolorek no taki... mnie byl wazny stan techniczny autka.
Widzę po liczniku - identyczny jak mój, ma również osobną kontrolkę ręcznego (P). Widocznie na tamte rynki były takie puszczane. Mój z Austrii, też ją ma, jak i również MFA.
jak masz pokrętło od lusterek ustawione? Ustaw na P albo na L. Nie trzymaj na środkowej pozycji, bo szkoda mat, żeby cały czas grzały się.
Fable napisał/a:
jakas tam wanienka w bagażniku (jest photo)
to samo ja kupiłem na allegro - kapitalna sprawa. Nie trzeba uważać jak coś się wyleje czy wysypie. Wyciągnę ją, wytrę, wytrzepię i wkładam nie martwiąc się, że zapaćka mi wszystkie dywaniki...
Tak więc powodzenia w jeździe i bezawaryjności życzę, co by ten aluminiowy zawias nie spędzał snu z powiek
Wysłany: 2011-09-24, 08:22
bede dbal o autku. Vetolot tez umyty stoi na podworku i tez ba nim smigam sobie sebastian nic nie zrozumialem co mowiles o plusterkach co za P i L? o jakiej pozycji srodkowej mowisz? sorki nie wjechalem.
Silnik: Pasek 1,9TDI Pomógł: 19 razy Wiek: 43 Dołączył: 19 Gru 2008 Posty: 3791 Skąd: Stare Iganie
Wysłany: 2011-09-24, 17:09
Fable napisał/a:
bede dbal o autku. Vetolot tez umyty stoi na podworku i tez ba nim smigam sobie sebastian nic nie zrozumialem co mowiles o plusterkach co za P i L? o jakiej pozycji srodkowej mowisz? sorki nie wjechalem.
ustaw sobie pokrętło od regulacji lusterek na lewe lub prawe lusterko bo jak masz na środku ustawione to cały czas masz podgrzewane lusterka a z czasem mogą ci się te maty popalić a pozatym to pasek ładny
Wysłany: 2011-09-26, 07:23
aaaa. u mnie jest ustalone ciagle na prawo... poniewaz te lusterko jest takie malutkie
Wysłany: 2011-10-16, 17:22
zostaly zalozone zimowe buciki u nas jakos mrozic zaczela i z rana bylo sliko... a tym bardziej na mostach. ech znowu predko zima
Wysłany: 2013-09-20, 07:41
Czesc Wszystkim! jakos dawno tu nie bylem... ale pamiec o forumowiczach zostala oraz o Ventce o ile wiem Ventka ciagle sobie smiga u innego wlasciciela
a w sprawie passka nic tez zabardzo nie mienia. wozi moj tylek i jestem z tego zodowolony. teraz rodzina w glowie, a to jest najwazniejsze ale majac wolnego czasu troche mu cos zaprezentuje oto tak teraz wygladamy
maly prezencik ale narazie nie zamontowany
lampy B5.5
front
a tu tak sobie 2 braty
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum