te ceny ktore podales sa na jedna strone auta
jak bys mogl to przeslij fotki tych elementow ktore masz na stanie zeby nie doszlo do pomylki z mojej strony przy zamowieniu .
e-mail : arthurek20@o2.pl
Dzieki
Silnik: 1.9 D Pomógł: 7 razy Wiek: 34 Dołączył: 09 Maj 2010 Posty: 341 Skąd: Tarnów
Wysłany: 2011-11-08, 22:07
Sorka chłopaki, że długo nie odpisywałem, ale brak czasu.
Ta to wygląda, narożniki kątowe są w cenie 18,62zł/szt. obydwa mam na miejscu.
Co do progów to tak ceny są to ceny za sztukę na jedną stronę - lewą lub prawą.
Jaka dokładka Cie interesuje??
Jednak z tego co się orientowałem chyba 2 rodzaje są dostępne ale chyba nie na obie strony.
Koszty wysyłki to po wykonaniu przelewu:
* list polecony 7zł
* list polecony priorytet 9zł
* paczka pocztowa prio 12zł
* kurier 16zł
Paczki pobraniowe:
* pocztowa zwykła 13zł
* pocztowa prio 15zł
* kurier 21zł
Ostatnio zmieniony przez mateusz_vento 2011-11-08, 22:10, w całości zmieniany 1 raz
Silnik: 1.9 D Pomógł: 7 razy Wiek: 34 Dołączył: 09 Maj 2010 Posty: 341 Skąd: Tarnów
Wysłany: 2011-11-10, 20:02
vw-maly napisał/a:
czesc!!! masz listwe na drzwi,czarna,lewa tylnia??
Siemka listwa na drzwi jest już nie osiągalna ( została wycofana z produkcji ) sprawdzę w poniedziałek jeszcze może się znajdzie gdzieś na moim stanie.
dodam że nr 1HM-121-343 jest do wersji 2,0, a mi potrzeba 1HM-121-343A
osłona chłodnicy górna niestety do twojego auta w ogóle nie jest osiągalna jedynie USA bądź eBay, albo jak się trafi jakaś JETTA III na części z takim elementem, natomiast z tą osłoną do 2.0 nie ma problemu jest dostępna w cenie katalogowej 121,87zł
lukasz17 napisał/a:
w golfie jest tylko waski i szeroki mi potrzeba waska
koszt katalogowy połówki wąskiej dokładki to 155,28zł natomiast szerokiej 227,77zł
Ostatnio zmieniony przez mateusz_vento 2011-11-10, 20:06, w całości zmieniany 1 raz
Z czasem lista będzie się powiększała o części pozostałe do aut z roczników 1980-1995 posiadam miedzy innymi odboje i osłony amortyzatora do Vento - Golf III w atrakcyjnych cenach.
Pojawia się dylemat - nowe oryginalne części zalecane przez producentów samochodów niestety są bardzo drogie. Ich cena wynika z jakości, oraz co wielokrotnie udało nam się zauważyć z dość wysokiej marży często sięgającej 50% wymuszonej przez autoryzowanych dystrybutorów. Alternatywą są zamienniki, wielokrotnie tańsze ale często (zwłaszcza jeśli chodzi o producentów dalekowschodnich) nie gwarantujące odpowiedniej trwałości.Polecam artykuł części nowe, czy z odzysku?
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum