nie udało mi się w tym sezonie wykonać wszystkiego co sobie założyłem a szkoda, ale za to najważniejsze itemy są takie jak gwint czy koło
na przyszły sezon będzie kilka zmian, ale nie chciałbym ich zdradzać
powiem tylko tyle, że będzie bardziej w stronę german style
zniknie sticker, a przynajmniej większa część
oraz będzie niżej
zastanawiam się tylko nad oponami na przyszły sezon na tylna oś (9j) 205/40 czy 195/45 może ktoś doradzi ?
a od ostatniego up'a coś się tam jeszcze działo m.in.:
- filtry, olej, klocki
- kierownica raid dino 32cm
- blenda us
a także zacząłem kompletować klocki CA
głośniki - PowerBass L60C
wzmak pod głośniki - Kenwood KAC 626
dystanse MDF
maty wygłuszające - Boll standard
brakuje mi jeszcze kabli - będą HW energetic cca 24
i ostatni fant który do mnie dotarł to tulejki tylnej belki z żółtego poliuretanu
kolejny up na wiosnę
_________________ Spełniaj marzenia, bo życie jest krótkie.
Auto fajnie wygląda, tylko ten papierowy tuning ech no ale cóż , nie mnie się ma podobać. Poza tym fura błysk. A opony ja ja będę z 205 na 195 zmieniał z tym że ja mam felgi r15 i 7j
_________________ Ze słodkich rzeczy najbardziej lubię wódkę.
Silnik: 2.8 VR-6 Pomógł: 16 razy Wiek: 38 Dołączył: 09 Mar 2009 Posty: 2400 Skąd: Warszawa-Puszków
Wysłany: 2011-11-14, 22:45
no wiadomo jest czerwono jest bombowo ,co do oponek to jak chcesz niżej to tylko 195/40 na tył zwłaszcza ze ładnie ci się to zgra z nadkolem ,no i jak zniknie te stikersy na dachu do będzie miodzio
proszę o zamkniecie, za niedługo się okaże czy na stałe
jak by ktoś był zainteresowany jakimiś gratami to pisać PW, a jak nie to będą na czasie w odpowiednim dziale
pozdr
_________________ Spełniaj marzenia, bo życie jest krótkie.
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum