Silnik: 2e Pomógł: 25 razy Wiek: 45 Dołączył: 15 Maj 2006 Posty: 924 Skąd: Ostróda
Wysłany: 2007-02-18, 13:02 vw vento by jaca
Aktualnie posiadam vw vento
2l 115 ps gt
jak go kupiłem to wyglądał całkiem normalnie co wiele osób to lubi jak jest oryginał ale nie ja
wiec zacząłem modernizacje
wymieniłem
lusterka
zawieszenie
lampy wszystkie
kiere
gril
tylni zderzak
nowe alu 15cali z oponami205/50
posiadam zimówki z kołpakami
tylnia klapa zaspawana
kolor podświetlenia zmieniony na niebiesko
mam dużą lotkę z tylu
sportowy filtr powietrza
sportowy wydech ze strumienicą
sprzęt grający to radio ze zmieniarką pioneer 2 wzmacniacze 6 zwrotnic i 10 głośników
kubełkowe fotele
el lusterka z kierunkowskazami
szyber dach
i to chyba wszystko
auto czeka na dalsze modernizacje zobaczymy co z tego wyniknie??
Silnik: TDI 1Z+ Pomógł: 52 razy Wiek: 44 Dołączył: 10 Mar 2006 Posty: 3284 Skąd: Pruszcz Gdański
Wysłany: 2007-04-18, 14:48
no cóż poczekam bo nie mam innego wyjścia...
jaca napisał/a:
w realu wychodzi lepiej niż na fotkach
tego to nie musisz mi tłumaczyć
wiem bo sam robiłem mnóstwo fotek swoim zegarom i jak je potem oglądałem na kompie to żadna nie przypominała oryginału
jaca napisał/a:
mi jest nie szkoda bo jak by było to bym nic nie robił i nie kupował
i to jest prawidłowe podejście
najważniejsze że Tobie się podoba
moim zdaniem najgłupsze to jest właśnie robić z autem coś po to żeby innym się podobało a nie samemu sobie
a jak się znudzi to wrócić do serii można zawsze
no prawie zawsze
Silnik: 1,8 90KM B+G Pomógł: 158 razy Wiek: 43 Dołączył: 05 Mar 2006 Posty: 12924 Skąd: Łódź
Wysłany: 2007-04-18, 20:41
A ja uważam, że Vento z filmu F&F jest zajefajne. Tylko kogo z nas stać na taki tuning. Podobają mi się delikatnie tuningowane Ventki a także takie na maxa, także Jaca zmierzasz w dobrą stronę. Jedyne czego nie lubię to wielkich spojlerów, ale przecież to Jaca tuninguje własne auto więc jemu ma się podobać (i Nelci oczywiście a nie wszystkim wokół
Silnik: TDI 1Z+ Pomógł: 52 razy Wiek: 44 Dołączył: 10 Mar 2006 Posty: 3284 Skąd: Pruszcz Gdański
Wysłany: 2007-05-06, 21:56
chyba Mapet z kimś sprawdzali te z allegro za 50zł i one pasują podobno jak świni siodło
Wielu sprzedawców po prostu nie wie co sprzedaje i wypisują na aukcjach co im się podoba żeby tylko sprzedać swój towar - to tak samo jak z hokejami od VR6
Silnik: VR6
Wysłany: 2007-05-09, 23:49
jaca napisał/a:
No spoko że na allegro są tanie ale ktoś tam pisał ze one coś nie pasują i nie są warte nawet 50 zł
Cytat:
chyba Mapet z kimś sprawdzali te z allegro za 50zł i one pasują podobno jak świni siodło
zgadza sie..ponoc trzeba trche modyfikowac
bez sensu skoro ma pasowac...
ogoleni fajna blenda .. ona nei zajmei 1,3 szyby uwierzcie mi ze srodka to moze z 5 cm zajmie bo szyba idzie po luku czesc jets za tapicerka itd zorie neidlugo foto ze srodka
mi osobiscei progi sie totalnie nie podbaja
ten styl na vento mi nei lezy
ale dzialaj oby ci sie podbal
_________________ www.vwVento-Fans.com
...najlepsza strona i FORUM miłośników VW Vento!!
www.mapet-TUNING.com
Strona i sklep dla pasjonatów tuningu...
zawieszenia sport, lampy, grille, dystanse, śruby i inne
Silnik: 2e Pomógł: 25 razy Wiek: 45 Dołączył: 15 Maj 2006 Posty: 924 Skąd: Ostróda
Wysłany: 2007-05-27, 17:04
Miałem urlop no i postanowiłem coś porobić przy ventce
Wziąłem się za konserwacje podwozia no i się zobaczyło trochę
Te auto nie ma progów i następny wydatek
Przy okazji zrobiłem konserwacje od środka i poprawiłem wygłuszenie by mi blachy nie drżały jak muze zapodam
[ Dodano: 2007-05-27, 17:14 ]
A i jeszcze jedno zrobiłem blęde na tylnią szybę
Wyszło całkiem fajnie i nie przeszkadza przy cofaniu
[ Dodano: 2007-05-27, 17:23 ]
A na koniec
Wstaje rano idę do auta a tam tylni zderzak połamany
Trochę się zagotowałem
I tak skończył mi się urlop
Wysłany: 2007-05-27, 19:53
o ja Cię pie.....
następny pół Ventki rozbebeszył
masakra
ciekawe jak po takich zabiegach to teraz u Ciebie dudni
a dystanse też zapakowałeś czy nie było czasu?
a z tym zderzaczkiem to lipa mała - ktoś się nie bał i za...ał
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum