moje vento to 92 rok,1,8 benzynka 55kw,wspomaganie,elektr szyberdach,centralny na pilota,alu,kierownica sportowa,sprowadzilem go z niemiec prawie rok temu,sprawuje sie fajnie tylko troche slaby silniczek ale planuje go troche wzmocnic,przerobki takie jak sportowe zawieszenie,wyrzucenie znaczkow,grill,zmiana lakieru byly robione w niemczech,ja zamontowalem sprzet audio czyli radio pioneera,w polce z tylu komplet glosnikow ze zwrotnicami lacznie 6 glosnikow zasilanych wzmacniaczem blaupunkta do tego tuba magnata 600w zasilana drugim wzmacniaczem rowniez blaupunkt,powiem ze gra przyzwoicie,wyglad ocencie sami,dodam ze chce go zamienic na vento w tdi lub golfa 3 w tdi lub sprzedaz
wiesz nie wiem kiedy go zamienie i czy znajdzie sie chetny wiec powoli cos tam bede robil z nim bo az tak mi sie nie pali zeby go oddac w inne rece troche mi go szkoda,przywiazalem sie juz,a z drugiej strony chce troche oszczedniejszy bo dojezdzam do pracy no i rozumiesz,pozdrawiam goraco
nakladka na szybe byla zalozona w niemczech przed malowaniem,narazie w srodku nic nie zmieniam poniewaz chce zamienic auto na vento w tdi,dodam ze jest pomalowany w bordo ktory w sloncu zmienia sie na zloty,jezeli jest ktos z zachodniopomorskiego to zapraszam na zlot-lotnisko Kluczewo w okolicach stargardu szczecinskiego 29 kwietnia bo nie ma ventki ktora by tam pojechala ze mna i zaprezentowala sie obok mojej ,pozdrawiam goraco
Pomógł: 11 razy Wiek: 43 Dołączył: 07 Mar 2006 Posty: 1539 Skąd: Jabłonna
Wysłany: 2007-04-23, 12:38
no klasa. ldaniutki lakier. wszytko w kolorze.....no prawie, bo oprawka plastykowa z tylu na zderzaku po prawej stronie - ta od zaczepiania linek ---nadal czarna nie to zebym sie czepial bardzo ladne auto. ale jak we szytkich ventkach.....z przodu brakuje masy....znaczy sie dokladki. mi niestety tez
Silnik: z przodu Pomógł: 4 razy Wiek: 45 Dołączył: 04 Sie 2006 Posty: 1419 Skąd: Goleniów
Wysłany: 2007-04-23, 13:18
rumianek, jak nie ma jak jest
okolice sie odezwały i to dobrze
furakowi brakuje tylko jakiegoś dobrego hokeja i większej felgi i będzie gicior
co do Kluczewa chciałem sobie odpuści ale widzę że trza jechać
jak by co masz mój numer: 692910692
a jak nie to szukaj na Kluczewie dwu kolorowej ventki
[ Dodano: 2007-04-23, 13:25 ]
a jeszcze jedno na spotach w okolicy pojawia się jeszcze jedna ventka z twojego miasta więc musisz sie z nim zgrać jakoś może też będzie na Kluczewie
Może ktoś podać konkretne położenie tego Kluczewa albo jakiegoś linka z pożądną mapą Czy to rozchodzi sie o to Kluczewo koło Czaplinka czy te bliżej Ostroróg bo sam już nie wiem
Dzięki za namiary w końcu jakaś impreza która jest niedaleko namówie 2 kumpli zeby za bajure taniej wyszło(bo dzisiejsza cena 4,30 za litr mnie odstraszyła) i sie tam melduje, chyba że mi coś wypadnie rozumiem ze to całodniowy zlocik bo by sie piwko wypiło z nowymi znajomymi
witam dlugo mnie nie bylo ale juz jestem,a wiec jezeli chcecie cos poczytac o zlocie to odsylam na strone gryf-tuningu,kluczewo to pierwsza miejscowosc za stargardem jadac w kierunku pyrzyc,tam juz mozna sie kogos spytac jak dojechac do lotniska,z tym raczej nie ma problemu,pozdrawiam
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum