Silnik: 2E Pomógł: 78 razy Dołączył: 18 Mar 2007 Posty: 1173 Skąd: małopolska
Wysłany: 2012-01-25, 08:34
Nadaje się. Ale po pierwsze na aukcji nie podano nawet marki sterownika - tym można się nie przejmować bo tanie mają te same bebechy i tak, ale taki niemarkowy sterownik mozna kupc ze 3-4 dychy taniej. I odradzam ci kupno pilota - scyzoryka - są nietrwałe, a te pozostałe dwa rodzaje mi się nie podobają - to oczywiscie rzecz gustu. Więc mozesz kupować ale jeśli chcesz coś taniej i z ładniejszymi pilotami to dopisz czy masz elektryczne szyby i dach ( bo nie wiem czy potrzebna ci funkcja domykania) to coś poszeperamy po allegro.
Silnik: 1.8 B + G
Wiek: 37 Dołączył: 19 Mar 2011 Posty: 228 Skąd: SCZ in Warsaw
Wysłany: 2012-01-25, 20:46
Ja mam kolego wersje ze scyzorkiem od 2 miesięcy i raczej odradzam, ze względu na jakość materiałow.
Dorobiłem sobie do scyzoryka kluczyk ale one nie używam go bo od nowości pilot się jakby rozchodzi i wiem, że muszę uważać na używanie go i oczywiście nie odpalam go ze scyzoryka bo by nie wytrzymał długo.
Oczywiście na centralkę nie narzekam.
Ja się kierowałem wyglądem pilota. zapłaciłem za niego 90zł.
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum