200 zł za kawałek styropianu Nie pogięło tu kogoś Pójdziesz do sklepu z materiałami budowlanymi, kupisz dwie tafle styropianu - samemu sobie dotniesz - wydasz mniej niż 10 zł, a nie 200. co jak co, ale za kawałek styropianowego gówna dać 200 to trzeba mieć, moim zdaniem, z lekka ... już nie powiem co. Ale Twoja kasa, oczywiście.
Pytam bo planuje kupić od niego zderzak wygładzony z hokejem szerokim i nie wiem czy warto i czy mi się to opłaca kupować za 500 zł ?
może ktoś doradzi
sebastian napisał/a:
200 zł za kawałek styropianu Nie pogięło tu kogoś Pójdziesz do sklepu z materiałami budowlanymi, kupisz dwie tafle styropianu - samemu sobie dotniesz - wydasz mniej niż 10 zł, a nie 200. co jak co, ale za kawałek styropianowego gówna dać 200 to trzeba mieć, moim zdaniem, z lekka ... już nie powiem co. Ale Twoja kasa, oczywiście.
sebastian kolega piratvento pyta się o zderzak a nie o jakiś styropian
Silnik: 1.6 ABU Pomógł: 18 razy Wiek: 51 Dołączył: 05 Mar 2007 Posty: 1027 Skąd: Olsztyn
Wysłany: 2012-03-05, 19:28
Mam taki styropian. Jakiś czas z nim jeżdziłem, ale to zabiera duzo miejsca. 200zł to duża przesada. Cztery lata temu wyjąłem cały bagaznik(welurowy) razem z tym frykasem za 150zł. Te frykasy były montowane w autach które szły do Wielkiej Brytanii i miały pełne koło zapasowe.
Panowie ja się chciałem dowiedzieć o to czy sie opłaca kupować zderzak z szerokim hokejem za 500 zł a tutaj się dyskusja wywiązała o jakimś styropianie
ja też bym za to nie dał 200 zł ale i tak nie ma o czym dywagować bo widać ktoś się znalazł i go kupił bo aukcja zakończona
twety100 napisał/a:
sebastian napisał/a:
200 zł za kawałek styropianu
mapet ładnie sobie ceni za taki styro wiem że ciężko go dokupić ale 200to kpina ja chciałem 100 i nikt się nie skusił
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum