Wysłany: 2012-03-12, 21:46 małe zmiany na sezon 2012
modzenie z autem miało zakończyć się w sezonie 2011, jednak nie da się nic nie robić
i pojawiły się plany na sezon 2012 :jezor:
Jako, że na klapie bagażnika pojawił się rudy wróg trzeba wytoczyć mu wojnę :jezor:
Pewne jest że na przód zawita znów grill starego typu w nowej odsłonie (niebawem zobaczycie)
Zmieni się też znaczek na klapie bagażnika na ori VW
Zawita też napis JettaIII
Bankowo zmieni się też wygląd lusterek
No i z tylnymi lampami też trzeba coś zrobić
Prace na sezon 2012 już się zaczęły :jezor:
W końcu schowek dostał nową listwę wraz z klamką, szyba pasażera zaczęła działać, kolor podświetlania powoli ulega ujednoliceniu :jezor: niebawem wrzucę jakieś fotki :hmm:
Jako, że wczoraj dotarła do mnie jasno czarna folia do lamp zabrałem się do pracy:food:
Efekt końcowy jak dla mnie zadowalający nie za ciemno nie za jasno i głównie takie było założenia :hmm:
a przy okazji ściągnięcia lamp zacząłem też walkę z rudą na klapie bagażnika :okej:
Z braku zajęcia i kolejnej przesyłki z allegro :jezor: postanowiłem odświeżyć napis JettaIII :okej:
karolek_ust, jakiekolwiek większe wydatki na koła, lampy, swap czy coś w tym stylu nie wchodzą w grę ponieważ przymierzam się do zakupu następnego bolidu a co za tym idzie każdy grosz się liczy
ładny furaczek... jak dla mnie brakuje ciemnych hellenek z tyłu!
no i znaczek z przodu bardzo fajny probowałem z takim u siebie tylko niebieski wczoraj ale jakos mi nie wyszedł zbyt dobrze to wrocił w czern...
_________________ kto testuje urzadzenia testujace samochody...oczywiscie ze VW
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum