Silnik: 1,8
Wysłany: 2012-03-06, 12:44 Maty do wygłuszania drzwi co myślicie?
Witam dowiedziałem się ostatnio o matach do wygłuszania drzwi, ponoć bardzo skuteczne, macie jakieś info na ten temat wiecie coś bardziej konkretnego czy jest to skuteczne?
We wcześniejszym aucie wygłuszałem drzwi pod głośniki. Powiem tak, moim zdaniem zdecydowanie warto. Głośnik w takich drzwiach lepiej zagra, szczególnie niskie tony. Jak się przyłożysz i dobrze okleisz to skończą się problemy z wpadającą w drgania blachą, brzęczeniach, itp. Jak zrobi się cieplej planuję w ventylku zrobić kompleksowe wygłuszenie drzwi, prawdopodobnie matami STP. A i po wygłuszeniu drzwi ciszej się zamykają
Hej, kolego no zastosowałem sam u siebie i jest postęp i poprawa, mam specjalna matę bitumiczno-syntetyczną, fakt wygłuszenie jest zauważalne i warto zainwestować, aby więcej poczytać zajrzyj tutaj: http://www.teroson.com.pl
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum