Pierwsze koty za płoty hehe .
Powiem szczerze ze jak wchodziłem na sale to nogi sie uginały
Zajałem miejsce w srodeczku i mogłem działać hihihi
Wybralismy z Justyśką temacik 2 czyli interpretacja postawy matki
na podstawie Przedwiośnia i Granicy.Rozpisałem sie na 3 stronki
więc chyba będzie do przodu.W poniedziałek angielski .
Silnik: TDI 1Z+ Pomógł: 52 razy Wiek: 44 Dołączył: 10 Mar 2006 Posty: 3284 Skąd: Pruszcz Gdański
Wysłany: 2007-05-04, 18:18
theority napisał/a:
Cytat:
ile by człowiek dał by powrócić do czasów matury...
Do czasów pewnie tak, ale coś mi się zdaje że nie do matury
oj dokładnie tak
do tamtych czasów to bym chętnie wrócił
gorzej byłoby z napisaniem tej dzisiejszej matury - jak słyszę lub czytam na czym teraz polegają te wszystkie egzaminy to sobie myślę że nawet do gimnazjum bym pewnie nie zdał
Dziękujemy ,dziękujemy wszystkim
My właśnie z Dzolem wróciliśmy z wycieczki ,ponieważ zaraz po wyjściu z maturki poszliśmy sie przebrać i postanowiliśmy odpocząć po pierwszym egzaminie na łonie natury Więc posiedzieliśmy sobie nad Wisłą a potem przejażdżka Ventylem po Ciechocinku i leniuchowanie na działeczce ,no pogoda dopisała i było
Więc nabraliśmy nowych sił na następny egzamin z języka angielskiego w poniedziałek
Cieszę się tylko ze nie musimy zdawać matematyki bo .....nie jest ona moim ulubionym przedmiotem
Silnik: 1,8 90KM B+G Pomógł: 158 razy Wiek: 43 Dołączył: 05 Mar 2006 Posty: 12924 Skąd: Łódź
Wysłany: 2007-05-05, 11:30
theority napisał/a:
Może zmienimy tytuł, bo chyba jeszcze ktoś się znajdzie od maturki, co ?
zmieniony
marmarmarek napisał/a:
do czego tu wracac
do tych pięknych i beztroskich czasów Maturka t w końcu taki mały pikuś, potem na studiach co sesja to jest matura z każdego przedmiotu Choć pamiętam, ze nieźle po gaciach robiłem parę chwil przed maturą, ale potem zobaczycie sami, że to luzik...
Dzolo's girl napisał/a:
Cieszę się tylko ze nie musimy zdawać matematyki
Tez nie lubię matmy, ale niestety musiałem ją zdawać na maturze...
marmarmarek napisał/a:
i tak bedzie co ma byc, a spokoj tylko i wylacznie pomaga
normalnie jakaś tantra Ci wyszła Ale masz rację nie ma co się denerwować, bo to tylko przeszkadza...
Pomógł: 11 razy Wiek: 43 Dołączył: 07 Mar 2006 Posty: 1539 Skąd: Jabłonna
Wysłany: 2007-05-05, 16:49
z tego co wiem to Gumis tez maturzysta
Dzolo's girl napisał/a:
poszliśmy sie przebrać i postanowiliśmy odpocząć po pierwszym egzaminie na łonie natury Więc posiedzieliśmy sobie nad Wisłą a potem przejażdżka Ventylem po Ciechocinku i leniuchowanie na działeczce ,no pogoda dopisała i było
Silnik: 1.8 ABS 66kW Pomógł: 10 razy Wiek: 38 Dołączył: 06 Mar 2006 Posty: 1375 Skąd: Leszno
Wysłany: 2007-05-05, 20:54
kojarzycie moze czlowieka, ktory przyjechal ze mna rok temu do Krzeczowa? tak sie sklada, ze to moj wspolokator we wroclawiu-ale najlepszym skeczem jest to, ze tez pisze mature (znaczy sie poprawia) i sie tak z tym zbunkrowal, ze nikt nie wiedzial o tym i dla wszystkich szok (dla mnie jako wspolokatora tez )
_________________ VW jest bogiem, predkość nałogiem, życie zabawą jazda podstawą
Silnik: TDI 1Z+ Pomógł: 52 razy Wiek: 44 Dołączył: 10 Mar 2006 Posty: 3284 Skąd: Pruszcz Gdański
Wysłany: 2007-05-06, 13:18
kovval teraz to jest tak wszystko pop... że chyba nawet sam naczelny edukator tego nie wie kiedy się kończy
teraz jest tyle tych matur że ze 2 tygodnie to wszystko chyba trwa jak nie dłużej
ale co do wyjazdu do Gołunia to ja nie widzę przeciwwskazań - w weekendy szkoła zwykle zamknięta
No to szybko. U nas najszybciej koło 28 się kończą ;|
Szybko ale dobrze , prędzej z głowy to wszystko będzie.
Większosć konczy jakoś po 20 ale mi tak jakoś własnie
przypadło.Dzisiejszy angielski moim zdaniem trudny był
ale coś tam popisałem po swojemu hehehe więć I hope
everything will be Ok !
Mój największy stres już za mną, dzisiaj zdawałam niemca i to rozszerzonego , byle by zdać, dzięki, że trzymacie za nas - maturzystów kciuki i powodzenia dla Dzola i Justyny na kolejnych egzaminach
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum