Silnik: 1.8eLPeGie Pomógł: 2 razy Wiek: 39 Dołączył: 12 Sie 2011 Posty: 128 Skąd: Bialystok
Wysłany: 2012-04-10, 23:07
U mnie generalnie różnie bywa z czasem bo pracuje na 2 zmiany a w niedziele dodatkowo cały dzień i dałbym rade przyjechać dopiero na 21 na lotnie, a tak jak by się ktoś zdecydował to można coś tam kminić
Silnik: 1.8eLPeGie Pomógł: 2 razy Wiek: 39 Dołączył: 12 Sie 2011 Posty: 128 Skąd: Bialystok
Wysłany: 2012-04-12, 07:53
Spokojnie ja tu zaglądam, po prostu mam małe problemy z czasem ;P Daj znać kiedy będziesz miał furke już śmigającą to coś tam można będzie wydumać Gdybym miał wolną niedziele na 100% byłbym na krywlanach a tak to mogę co najwyżej zajechać dopiero koło 21 bo 20.30 kończę prace
Wysłany: 2012-04-15, 16:49
Odesłali mnie dziś z pracy więc miałem chwile, wpadłem na krywlany z kolegami i stał na kwadracie jakiś wentyl srebrny na stalkach, to ktoś z was panowie ? Godzina +/- 15-16
Wysłany: 2012-04-16, 16:18
Tak wygląda mój wentyl Gdybyście mnie gdzieś widzieli trąbcie czy coś tam, postaram sie przytrzymać, trzeba się połapać jakoś bo takie umawianie nie zdaje egzaminu
a tak wygląda mój ventyl przyłączam się jak widzicie to trąbić bo trzeba się ustawić jakoś . A swoją drogą KondzioR Twój Ventyl chyba często stoi blisko skrzyżowania Ciołkowskiego i Mickiewicza ? http://imageshack.us/photo/my-images/94/furaw.jpg/
Ostatnio zmieniony przez Gustaw 2012-04-16, 18:10, w całości zmieniany 4 razy
Wysłany: 2012-04-16, 18:42
Taaa, mieszka tam kolega, ja może kilometr dalej razem latamy wentylem i bmw e36 takim kabrio zglebionym niebieskim Jakby ktoś miał w planie ustawke to moje gg 8332934 Zresztą teraz jak już wiemy +/- kogo wypatrywać to nawet na krywlanach można się połapać na jakimś paleniu laczka czy coś w ten deseń, albo po parkingach galeriowych
Ostatnio zmieniony przez KondziorR 2012-04-16, 18:50, w całości zmieniany 2 razy
ja narazie nie mam zdjec ale jak bede widzial to napewno trabne dzis pod telepizza na sienkiewicza jakis mlody kierowca tez byl niebieskim ventylek oblukalem go jak go wymijalem ale tylko popatrzyl
dzis to nie ale jutro cos wrzuce moj ventyl wyglada jak normalne gt niebieskie jeszcze ze $*^%*&%( czerwonymi znaczkami (stary wlasciciel glupek pomalowal) a ja nie moge sie przymierzyc do przemalowania
Wysłany: 2012-04-16, 23:11
Na różu to widziałem a3 audice którą śmiga laseczka. Gutek mody dobra sprawa, nie powiem, coś będziemy działać ja czekam narazie na sprężyny od karola będzie mikro gleba, bo łajza stoi na zawiasie od diesla. Sądze, że ja już coś tam ogarniemy między sobą to i ludzie zaczną się zbierać, grunt to rozpocząć rewolucję
hehe ja swojego zbyt dlugo nie mam a ze jestem polsce tylko co jakis czas to nie mam czasu na przerobki itp. bo zostawilem swojego ventylka dla taty ktory nim tylko do pracy jezdzi. chociaz jak dobrze pojdzie to moze zabiore go do niemiec i troche pomaluje i cos doloze. co do samochodu Waskiego tak kolor czerwony i kwestia gustu nie podlega dyskusji jednak mi te auto by odpowiadalo niestety bank nie dal mi kredytu ;(
Ostatnio zmieniony przez Patryk 2012-04-17, 07:32, w całości zmieniany 1 raz
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum