Nareszcie jakieś światełko w tunelu. Nowy Staw jednak w tym roku sie odbędzie Data 28.04.2012. Chętni proszeni są o zakupy mięcha, browara i organizowanie wolnej soboty Osobiście wybieram się na impre. Jak inni?
Silnik: TDI 1Z+ Pomógł: 52 razy Wiek: 44 Dołączył: 10 Mar 2006 Posty: 3284 Skąd: Pruszcz Gdański
Wysłany: 2012-04-17, 21:41
Ja też się piszę na wyjazd do NS. Jeszcze nie wiem czy sam czy z familią ale postaram się być. Tylko muszę w końcu zimówki zdjąć ale mam jeszcze półtora tygodnia więc chyba zdążę
Patryk518 przyjedź i spotkaj się z nami a zobaczysz wszystko co i jak
Silnik: 3.0 D 136KM Pomógł: 16 razy Wiek: 34 Dołączył: 02 Mar 2009 Posty: 3004 Skąd: tyle dymu ?!
Wysłany: 2012-04-25, 21:39
Patryk518, z tego co słyszałem bedzie duza ekipa Elbląg także oreintuj sie bo mało czasu zostało Grudziądz Kwidzyn odnas jedzie tez mała grupa także do zobaczenia w NS
_________________ VW Vento 1.9 D 1Y 64 KM
VW Vento 1.9 TD AAZ 75KM +
Mercedes W210 E 300 136 KM
Gavel, najprawdopodobniej ciśniemy obwodnica na Rusocin a potem już NS ale coś przebąkują chłopaki o makro w Przejazdowie więc jeszcze kwestia dogadania. dam znać jutro
Silnik: TDI 1Z+ Pomógł: 52 razy Wiek: 44 Dołączył: 10 Mar 2006 Posty: 3284 Skąd: Pruszcz Gdański
Wysłany: 2012-04-27, 09:17
Hehe no w sumie nie odpowiedziałeś mi na pytanie
Z Rusocina do NS to najbliżej przez Tczew ale tam podobno jest dziurawa droga między Tczewem a NS (tak słyszałem ale sam nigdy nie jechałem więc nie wiem ile w tym prawdy).
A można też z Rusocina cofnąć się troszkę do Pruszcza (albo wcześniej z Obwodowej na Pruszcz zjechać) i dalej przez Cedry i Nowy Dwór. Troszkę dalej ale droga dość dobra.
No chyba że jednak po drodze Makro no to tylko przez Gdańsk, bo droga Pruszcz-Przejazdowo chyba nadal rozkopana
Daj znać jak będziesz wiedział, bo się zastanawiam pod kogo się podczepić o ile się nie spóźnię i nie będę musiał gonić wszystkich jak rok temu
Generalnie nikt ni wie jak dokladnie ma przebiegac trasa. Tak jak rok temu ustalili i nic nie wyszlo tylko nadkladalo si podobno 40 km. Pewnie i teraz tak bedzie. Podaj mi swoj numer jak co. Najbezpieczniej wpascna osowa i lecimy kolumna. Wiem ze dla Ciebie nie po drodze ale vwpomorze sie nie moze kuzwa okreslic...
Chciałem jechać drogą na Elbląg. Jeźdzę tam często (w rodzinne stronny ). Aktualnie jest tam mały objazd ale droga jest bardzo dobra także do NS najlepiej jest jechać przez Nowy Dwór Gdańsku czyli w stronę Elbląga.
Czyli najlepiej było by się ustawić na Makro np o 10 i w NS będziemy dużo przed 11 spokojną jazdą
Ostatnio zmieniony przez arek07 2012-04-27, 21:13, w całości zmieniany 1 raz
Silnik: 3.0 D 136KM Pomógł: 16 razy Wiek: 34 Dołączył: 02 Mar 2009 Posty: 3004 Skąd: tyle dymu ?!
Wysłany: 2012-04-29, 16:57
lesny1982 napisał/a:
ale bez pompy da sie jechac
tak wiem ze sie da jechac ale kierujesz wtedy gorzej jak w ursusie c360 :/ w dodatku nawet nie mam jej na co przykrecic bo śruby sie pourywały i zostały w srodku teraz trzeba wiercić
_________________ VW Vento 1.9 D 1Y 64 KM
VW Vento 1.9 TD AAZ 75KM +
Mercedes W210 E 300 136 KM
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum