Silnik: 1.8 ADZ +GAZ Pomógł: 1 raz Wiek: 38 Dołączył: 16 Wrz 2007 Posty: 414 Skąd: z centrum :P
Wysłany: 2012-08-17, 10:55
dawno mnie tu nie było.....vento nadal ze mna, pomimo...............................
ale zostało , pojechałem obejrzec seata leona no niby fajny i w ogole ale taki normalny czysty seryjny nie zakrecił mi w głowie a vento to vento typowy wół do wszystkiego i za to go lubie
w ostatnim czasie dostał nowe łożyska kół, nowy płyn hamulcowy stary był najczarniejszym odcieniem czarnego no a ostatnio okazało sie ze vento to noweczka bo kreci licznik od nowa po 300000
No widać że Nówka z Saloniku tylko tak dalej Kolego
i jakiś spocik musimy zrobić ale tym razem zapraszam do Wrocławia
a co do licznika mój ma już 130tys po obróceniu he he
aaaaale za to śmiga jak nówka i jeszcze nie jedno autko przyjeździmy
Pozdrowienia
Silnik: 1.8 ADZ +GAZ Pomógł: 1 raz Wiek: 38 Dołączył: 16 Wrz 2007 Posty: 414 Skąd: z centrum :P
Wysłany: 2014-01-09, 22:18
venciak cały czas sluzy wiernie dawno nic nie pisalem a przez ten czas było i malowanie na koszt mojego pracodawcy i remont zawieszenia z przodu kompletny cztery nowe opony letnie na brocki , założony nowy centralny zamek elektryczny i tankowanie i do przodu zaszła tez mała zmiana wizualna przodu ale to jeszcze nie końcowa koncepcja ps. gril starego typu odpada
Ostatnio zmieniony przez aro1120 2014-01-09, 22:18, w całości zmieniany 1 raz
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum