No właśnie tak się zamierzam i zamierzam.. Ale zamówie to w tygodniu.. ;P Skórka i czerwona nić ? Będzie pasować do środeczka ?
Z Przeróbek to tylne rolki na szynach trzeba oszlifować na mniejsze.. I usunąć mocowanie pasa.., ale znalazłem sposób i na to.. Są co prawda wyżej ale to nie przeszkadza nawet powiem że lepiej jest.. ;P
Stare zaczepy przednie na fotel wycinałem i wspawałem ORI blachy mocujące z golfa IV.. A reszta to plug&play.. Zeszło całą sobote nad dwoma.. bo miałem rozebrane doszczętnie ponieważ prałem je, suszyłem etc.. Maty grzewcze i poduszki wyrzuciłem, bo stwierdziłem że jednak mi się nie przydadzą.. Jak by ktoś chciał to mam maty i poduszki..
Żeby nie było że nic się nie dzieje.. Na tył powędrowały ori hella dymione, niestety była nieudana próba założenia gwintu.. (nie pasuje).Siedzenia są już zamocowane tak jak powinny być, osłona silnika pomalowana pod kolor auta, lecz nie bardzo mi to pasuje i ją chyba wyrzucę.Trwają poszukiwania gwintu, nowe oponki na przód Toyo Proxess 195/45/16, tył Godyear F1 205/45/16. Auto po czyszczeniu tapicerki.Jutro będzie wspawany tłumik końcowy, ponieważ stary już skończył swój żywot.Końcówki wypolerowałem.Centralny w końcu naprawiony
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum