Witam serdecznie wszystkich Vento-maniaków. z góry dziękuje za odpowiedzi a mianowicie spadło troche świeżego deszczu i nie wychamowałem z góry rozwalony zderzak lampy pas przedni wzmocnienie zderzaka chłodnica mam pytanie odnośnie bo jak już sie dowiedziałem pas przedni będzie pasowal od golfa3 i chłodnica ale czy np wzmocnienie zderzaka i sam zderzak będą pasowaly od golfa3 bo maska reflektory i grill napewno nie dziękuje za odpowiedzi trudno mi pisać bo jeszcze troche w nerwach ale cóż autko się zrobi i będę dalej śmigal po Polsce . pozdr Kynio - Bajo[/i]
kynio, "od golfa3 bo maska reflektory i grill napewno nie " REFLEKTORY NAPEWNO TAK ja mam i sa oki a uroku to mu nie odbiera i prosze mi tu nie szkalowac venciaczków mimo ze maja inne światełka
MAPET, juz taki był podczas zakupu i nie mow mi tylko "zmień"hehehe NIE zmienie takiego zakupiłem i takiego go Kocham nieważne czy NP."twoje" dziecko nosi okulary małe czy duże kochasz,uwielbiasz i szanujesz go za to że poprostu jest i że jest Twoje jak komus niepasuje.... to trudno Dla mnie bomba!!!Jestem z niego dumny
Silnik: VR6
Wysłany: 2007-05-11, 08:22
ales porownanie strzelil
dziecka sie nie wybiera i to zupelnie co innego tutaj mozesz wybrac czy zmienic... zrszta widzisz komentarze wyzej czy tylko ja uwazam ze to jest fuj ? nieeee
_________________ www.vwVento-Fans.com
...najlepsza strona i FORUM miłośników VW Vento!!
www.mapet-TUNING.com
Strona i sklep dla pasjonatów tuningu...
zawieszenia sport, lampy, grille, dystanse, śruby i inne
hehehhe porownanie ...jak porownanie karzde dobre aby bronić swego... i nadal bede sie tego trzymał nie podoba sie trudno Mapet koleżko nie tyko do ciebie to było spoczko
dzięki koledzy za wypowiedzi ja zostaje przy całości vento kupiłem vento i chce aby wyglądał jak vento jak bym chciał przód golfa to bym kupił golfa ok pozdr dla klubowiczów uciekam bo dużo roboty przy autku
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum