takie czysto teoretyczne pytanko czy jeżeli mając standartowe wtryski od 1z i założył do nich końcówki np 216 lub większe to to samo jak bym kupił całe takie wtryski jeżeli się mylę to proszę o sprostowanie
ale może mi to ktoś wyjaśnić dla czego tak przecież to jest ten sam wtrysk tylko z inną końcówką za który na allegro żądają kosmicznych cen nie wiem może się mylę
To samo.
Ja mam koncowki dolozone do korpusow z AGRa. Wszystko dziala.
Zwroc tylko uwage, ze twoje sprezyny moga byc juz troche wyklepane po duzym przebiegu i bedzie ciezej ustawic cisnienie pilotujace i zasadnicze. Pilot ok, a zasadnicze to czesto "wyjdzie jak wyjdzie".
_________________ VW Vento 1.9TDI 1Z++ Na potęge Posępnego Czerepu, mocy przybywaj!
Captain Planet, he's our hero. Gonna take pollution down to (Euro)0
Jedni piszą tak, drudzy inaczej - to już też sam nie wiem. W każdym razie wiem, że mi odradzono zakup samych końcówek (bo coś tam coś tam...). Wydawało mi się to trochę dziwne, ale ludzie jakieś tam pojęcie mają, więc uważałem to za coś prawdziwego w tych słowach. A jednak... Zawsze coś nowego po czasie się człowiek dowie i nauczy
Wiadomo co nowe to nowe Ale skoro po przekladce koncowek, wszystko ladnie rozpyla, trzyma cisnienia to no problem.
_________________ VW Vento 1.9TDI 1Z++ Na potęge Posępnego Czerepu, mocy przybywaj!
Captain Planet, he's our hero. Gonna take pollution down to (Euro)0
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum