Silnik: 1.8 GT + gaz Pomógł: 10 razy Wiek: 37 Dołączył: 18 Wrz 2011 Posty: 141 Skąd: Drawsko Pomorskie
Wysłany: 2012-06-24, 19:20
No co ty kolego......
to vento mojego kolegi to prawda silniki mamy te same..... i roczniki..... po co mialbym pytac o swoje auto?
moj nie jest na sprzedaz
Silnik: ... Pomógł: 302 razy Dołączył: 18 Mar 2006 Posty: 10606 Skąd: ...
Wysłany: 2012-06-24, 20:23
szewcio123 napisał/a:
po co mialbym pytac o swoje auto?
Nie mam zielonego pojęcia....po prostu wiele rzeczy jak u Ciebie...silnik, gaz,GT, szyber, lampy (aniołki) OC z aukcji zgrywa się z Twoim dołączeniem do forum, jakoś tak mi się głupio skojarzyło.....ale skoro kolegi to ok.
Silnik: 1,8 Pomógł: 61 razy Wiek: 43 Dołączył: 06 Mar 2009 Posty: 3720 Skąd: LZA
Wysłany: 2012-06-24, 20:34
szewcio123, jesli to auto kolegi i pewnie lepiej je znasz niz my ,kupic raczej nie chcesz gdyz masz swoje. Wiec po co caly ten temat Dla reklamy To trzeba bylo dac linka w odpowiednim temacie a nie śmietnik robic.
_________________ Noga z gazu!
Lepiej stracić minutę życia ,niż życie w minutę!
Silnik: 1.8 GT + gaz Pomógł: 10 razy Wiek: 37 Dołączył: 18 Wrz 2011 Posty: 141 Skąd: Drawsko Pomorskie
Wysłany: 2012-06-25, 22:41
Paweł J.,
człowieku! skoro mo0wie ze to auto kolegi to tak jest!1
napislem na forum bo chcialem zobaczyc co sadzicie o jego aucie,....ze dal taka cene!!! to ze mamy podobnie zrobione auta!
ziomek.... skad ty mozesz wiedziec do kiedy ja mam wazne oc? co?
duchem swietym jestes?
pawel39106,
Cytat:
Aleś go załatwił haha
nie podniecaj sie tak bo ci rente zabiorą!!!
prosze o moderatora o skasowanie tego tematu poniewaz mam wrazenie ze rozmawiam z taboretami!!!!
Silnik: ... Pomógł: 302 razy Dołączył: 18 Mar 2006 Posty: 10606 Skąd: ...
Wysłany: 2012-06-26, 12:58
szewcio123 napisał/a:
ziomek.... skad ty mozesz wiedziec do kiedy ja mam wazne oc? co?
duchem swietym jestes?
Przyjacielu, a gdzie ja pisałem o Twoim OC Pisałem o tym że OC z aukcji zgrywa się z Twoim dołączeniem do forum. Nie wiem czemu OC z aukcji kolegi myli Ci się z Twoim.
Wszystko rozumiem....miałem przypuszczenia, że to Twoje vento i sie tylko picujesz na forum, przytoczyłem wspólne cechy, uświadomiłeś mnie że mimo ich, to auto kolegi, więc doskonale to rozumiem, przyjmuje do wiadomości, że kolega wystawia auto i nie musisz wyzywać od taboretów.
karolek_ust Już prawie mieszkam w Ventce Nie trąb zjebie ;)
Powiedz mi co on sobie ceni w tym samochodzie za 7900 ?
Te lampy to nie cały 1000 zł , powodzenia w sprzedania , no chyba ze przeznaczył cene do dużej negocjacji .
Z ta kasę to kumple kupił Golfa MK IV 1.9 TDI 90 KM 2000 rok , klima i szyby w prądzie w stanie bdb .
Wysłany: 2012-06-26, 21:39
Paweł J., kolego sorki ... ale wkurzył mnie ten kozakpawel39106,
znalaz sie jakaś trafieja który prezesa udaje, widac juz z kim kiedys pyskowal na forum vento bo ma ostrzezenia. Golic takich!
Zaykam temat sa ludzie i parapety
karolek_ust, kol,ego dzieki ci za swoja opinie... jest dokladnie tak jak mowisz... dal do wiekszej negocjacji jest z czego zbijac )
karolek[b]Paweł J., _ust[/b], pozdro dla was
Paweł J., kolego sorki ... ale wkurzył mnie ten kozakpawel39106,
znalaz sie jakaś trafieja który prezesa udaje, widac juz z kim kiedys pyskowal na forum vento bo ma ostrzezenia. Golic takich!
Poskarż mamie.
Cytat:
Zaykam temat
_________________ Ze słodkich rzeczy najbardziej lubię wódkę.
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum