Mam możliwość zakupu takich felg jak na zdjęciu. Właściciel twierdzi, że są to ATS CUP, ale po pierwsze na feldze nie ma nazwy firmy, albo jest już niewidoczny, doczytałem tylko, że jest to produkcji made in italy. ATS moim zdaniem trochę się różni od tej felgi, mają chyba szersze ramiona, a w tych się zwężają. Może wiecie co to za firma?? Zdjęcie podglądowe z netu.
Silnik: 1,8 Pomógł: 61 razy Wiek: 43 Dołączył: 06 Mar 2009 Posty: 3720 Skąd: LZA
Wysłany: 2012-07-03, 23:02
nie wygladaja mi na oryginaly ,przede wszystkim na atsach jest napis ze to ats
porównaj sobie tu
http://allegro.pl/ats-cup-7x15-i2454621025.html
z tego co pamietam do byly jakies podobne ,wlasnie wloskie a atsy sa niemieckie
_________________ Noga z gazu!
Lepiej stracić minutę życia ,niż życie w minutę!
Dzięki czarnysauber, teraz mam pewność, że to nie jest ATS. Przed napisaniem tego tematu szukałem w necie czegoś odnośnie tych felg, ale nie mogłem nic znaleść. Myślałem, że może są to gotti, ale już wiem, że nie. Gotti ma 7 ramion a ATS CUP 8. Domyślam się, że są to jakieś podróby, ale pewny nie jestem dlatego zwróciłem się do Was
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum