Wysłany: 2012-09-13, 09:01 [SPRZEDAM] masa części z mk3, chromy mk2, klima mk4 i inne
ceny są do negocjacji, stan staram sie opisywać jak najdokładniej i pokazywać na zdjęciach. Mogę wystawić na allegro, najlepiej odbiór osobisty bo wtedy możliwe jakieś gratisy :bigok: kontakt najlepiej PW bądź pod tel:536-566-402
boczki pod elektrykę, przednie bez zarzutu, ew braki uchwytów widać na zdjęciach, tylne: prawy złamany z dwóch miejscach, lewy w jednym, widać na foto wszystko. 50zł za kpl
boczki z venta, stan wizualny bdb,brak paneli przednich, 40zł kpl
chłodnica klimatyzacji z golfa IV silnik 1.8T, wraz z węzami, oczywiście sprawne w 100%, chłodnica 100zł, wężę kpl 100zł.
podsufitka z venta! materiał cały, minimalne ślady pewnie popalcach, nie połamana. 40zł
belka pod kokpit mk3, wraz z kolumną kierowniczą bez regulcji z stacyjką kluczykiem i klamkami przednimi 40zł
,
tunele, osłony,itp w cenie wysyłki + dobre piwo
mniejszy zbiorniczek idealnie pasuje w lewe nadkole w bagażniku gdy chcemy robić clean looka
wycieraczka tył mk3, sprawna z kapslem ( kapsle mam 2szt) i silniczek do tego też mam. wycieraczka 20zł, silniczek 30zł, kapsel 10zł
części klimatyzacji do mk3,STARY TYP, jest cały piec z pod deski, instalacja do tego, sprężarka. węże trzeba dokupić, widać które. 150zł za całość z sprężarką (sprawną)
emblematy do mk2 po 10zł, chromy na szyby, pod klamki wewnętrzne i na zewnętrzne, cena do dogadania.
jakaś łapa silnika- 10zł, podstawa aku 10zł
sprężarka klimy,NOWY TYP, leży jakieś pół roku, była sprawna, słychać że pracuje więc powinna byc ok 150zł
kiera z poduchą 50zł, poducha pasażera 50zł, sensor z instalacją 50zł.
dekielki BBS, w jednym brakuje tego szkiełka przed logo
belka tyl VENTO, z bembnami i abs, bez amorów, sprawna do końca - 30zł
lusterko el. sprawny mechanizm 20zł
drzwi bordowe po 40zł
bagażnik dachowy mk3, bez kluczyka i jednej blaszki do uchwytu- 50zł
silniczki lamp mk4 20zł kpl, nie wiem czy sprawne
grile mk2, pęknięty 20zł, cały 30zł brak kilku uchwytów
czarne słupki 5D, malowane nigdzie nie obdarte, 20zł kpl.
manetki za ile ?
tylna część tunela, masz może popielniczkę do niego i ręczny ? jeśli tak to za ile ?
nie miałbyś przypadkiem ori gałki zmainy biegów ?
_________________ Spełniaj marzenia, bo życie jest krótkie.
sensor z wiązką i poduszką pasażera sprzedany. z hamulcami problemu nie było, ręczny trzymał jak na bębny, wiadomo. nożny też działał., absy były... dokładna miejscowość to MARGONIN woj. wlkp.
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum