Witam pisze z małym zapytaniem a odnośnie coś zaczęło mi pukać z przodu z lewej strony ale puka tylko wtedy gdy auto chodzi góra dol i nie mam pojęcia co to może być podniosłem maskę ruszałem autem i za bardzo nic nie widać a nie chce by mi stanął na drodze i mam nadzieje ze to nic poważnego może ktoś wie co to może być i gdzie szukać tego ??
jeżeli wylałby amortyzator, to obudowa byłaby lekko mokra, prawda? Jest totalnie sucho
Niekoniecznie. W ventce gdy padły mi amorki, to bujało jak na rodeo, a amorki suche. No ale jeśli by Ci pały amorki to by coś bujało mocniej, ale pukać też może. Albo sprężyna pęknięta...?
wszystko spoko tylko jak to ogarnąć by zobaczyć co to jest no jak miał bym wymieniać sprężynę czy amorka to muszę z jednej i z 2 to już wolał bym zakupić cały zestawi i wsadzić nowe gumy itp i zakupić gwint ale mam nadzieje ze do tego na razie nie dojdzie bo słabo z kasa to co radzicie jak mam to sprawdzić co to jest ??
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum