Wysłany: 2012-09-27, 23:02 GOLF III 1.9 TD AAZ CAŁY BĄDŹ NA CZĘSCI
witam jak w temacie mam na sprzedaż albo całego golfa 3 albo na poszczególne częsci, jest to wersja 5 drzwi 1.9TD lecz po slinku nie wiele zostało gdyż rozrząd przeskoczył i dlatego mam obecnie Vento z silnika jedynie osprzęt taki jak.. pompa wtryskowa, turbina, skrzynia itd. Reszta częsci to karoseria wnętrze lampy zbiorniczki itd. Cena za całość to 1000 zł jak dobrze wiadomo samo turbo,skrzynia, i pompa jest warta z 1300zł min a doliczcie wnętrze wiec jak ktoś czyms jest zainteresowany to info na priv. Pozdrawiam i chętnych zapraszam do zapytań czy zakupów.
Dokładnie z brzeszcz można to odebrac bo stoi u kolegi na palcu z wyciagnietym silnikiem na zewnątrz tzn silnik ze skrzynia w garazu a samochód na polu
dla zainteresowanych mam propozycje jesli ktos ma zawieszenie gwintowane do vento to zamienie tego golfa za gwinta jesli ktos by chciał czekam na ciekawe oferty pozdrawiam
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum