Volksvagen Vento wersja USA czyli JETTA 3 (różnica tylka w tym że koła z 4 śrubami 4x100)
No no! Kolesia chyba trochę wyobraźnia poniosła...
z tego co co pamiętam to pytałem się i własnie na tym forum mi powiedzieliście ze 2.0 wersja usa ma 4 sruby a europa 5 i na tym sie oparłem... jesli zle to prosze o sprostowanie
po kilku własnie rozmowach i niepasujących czesciach z katalogów a takze napisach "made in usa" np na przekładni kierowniczej doszedłem do wniosku ze to wersja USA. byc moze sie myle wtedy sprostujcie.
co do wioski to kazdy nma inne gusta, dla mnie np seria wygląda jak traktor i nie posiadał bym wento gdyby nie było inne bo poprostu seria mi do gustu nie przypadła ale nie bede krzyczał od razu ze to wiocha moze to nie jest to co bym chciał ale cos pomiedzy co chce a moge
Seeken napisał/a:
No nie dziwię się, że każdy się ogląda..... skoro można tak skrzywdzić auto
dla mnie krzywdzenie auta to wsadzanie w niego klekota ale wielu lubi i nie najezdzam na nich
szczerze mówiąc zalogowałem sie na tym forum bo myslałem ze bądą fajni ludzie jak na poprzednim jakim byłem czyli hyundaia a tu widze ze wiekszosc krzyczy moje ok a cudze be bo inne. ciekawe ilu z tych krzyczących potrafiło by własnoręcznie samemu cos lepszego skonstruowac i dlaczego tego nie robią skoro wiedza jak jest lepiej
lubie konstruktywną krytykę, jak cos zle to co i dlaczego a nie zle bo ja mam inaczej... a wiadomo ze moje najlepsze...
pozdrawiam
_________________ Gdy wsiadam do auta, śmierć siada obok i czeka...
http://img714.imageshack....ygnaturkaco.jpg
HYUNDAI S_COUPE GT - na zawsze w sercu...
"Żyj tak, by nikt przez Ciebie nie płakał, umrzyj aby wszyscy po tobie płakali..."
Ostatnio zmieniony przez Tigersoft 2012-05-20, 15:15, w całości zmieniany 2 razy
karolek_ust Już prawie mieszkam w Ventce Nie trąb zjebie ;)
Po prostu kolega za dużo sie naoglądał Za Szybcy Za Wściekli . Ten przedni zderzak tu do niczego nie pasuje , tak samo ten tył na gładko , ale Twoje auto i rób z nim co tylko zechcesz , możesz nawet sobie lampki choinkowe zamontować
_________________ Jetta_III
karolek_ust Już prawie mieszkam w Ventce Nie trąb zjebie ;)
Silnik: 1,8 Pomógł: 61 razy Wiek: 43 Dołączył: 06 Mar 2009 Posty: 3720 Skąd: LZA
Wysłany: 2012-05-20, 18:45
Panowie ,jesli wam sie nie podoba samochod to zawsze mozecie powiedziec ze nie ,a nie od razu nazywac to wies tunningiem bo w ten sposob obrazacie własciciela. Mi akurat ventka sie podoba i a wogóle nie podoba mi sie sticker bomb ale nie nazywam tego wiocha
_________________ Noga z gazu!
Lepiej stracić minutę życia ,niż życie w minutę!
_________________ Gdy wsiadam do auta, śmierć siada obok i czeka...
http://img714.imageshack....ygnaturkaco.jpg
HYUNDAI S_COUPE GT - na zawsze w sercu...
"Żyj tak, by nikt przez Ciebie nie płakał, umrzyj aby wszyscy po tobie płakali..."
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum