Silnik: TDI 1Z+ Pomógł: 52 razy Wiek: 44 Dołączył: 10 Mar 2006 Posty: 3284 Skąd: Pruszcz Gdański
Wysłany: 2007-05-30, 15:41
Tygrysisko napisał/a:
Trzeba ściągać podsiufitkę...
To nie jest odpowiedź bo do wymiany całego szyberdachu także trzeba to zrobić
Hektor jeśli ten za 200 zł jest w 100% sprawny to ja bym na Twoim miejscu go brał od razu bo cena naprawdę dobra.
Wymiana prowadnicy może nie jest aż tak bardzo skomplikowana ale trzeba to dość uważnie robić bo przy okazji można jeszcze większych szkód narobić
A tak ściągasz tylko podsufitkę i odkręcasz stary szyber i zakręcasz nowy. Nie jest zbyt skomplikowana operacja, ale popsuć nic w nowym praktycznie nie masz szans.
A stary jeszcze możesz rozebrać spokojnie na części i je powoli posprzedawać a jeszcze wyjdziesz na tym na plus
Pomógł: 1 raz Wiek: 44 Dołączył: 10 Maj 2007 Posty: 242 Skąd: POLSKA
Wysłany: 2007-05-30, 16:17
Dzięki. Tak też myślałem że nie opłaca się wymieniać tylko prowadnicy jeśli za taką cenę mam szyberdach. Lada dzień okaże się na 100% czy jest naprawdę sprawny. Pozdrawiam
Silnik: 1,8 90KM B+G Pomógł: 158 razy Wiek: 43 Dołączył: 05 Mar 2006 Posty: 12924 Skąd: Łódź
Wysłany: 2007-06-08, 01:34
luki napisał/a:
i czy spasuje do ventki??
skoro napisał gościu że do Golfa 3 i do Ventki powinno pasować,ale niech odezwie się ktoś kto ma szyberek. No i co ważne nówka i oryginales. Także cena chyba OK.
witam koledzy .uzylem opcji szukaj ale nie moge znalezc odpowiedzi na to jak wyjac prowadnice z linka bo mi poszla i mam juz odpowiednia ale nie chce czegos popsuc szyber mam od 10 min w domu
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum