Silnik: 1.9TDI Pomógł: 1 raz Wiek: 33 Dołączył: 08 Mar 2012 Posty: 90 Skąd: oława
Wysłany: 2012-06-19, 18:13 VW VENTO by ManiuŚ
Witam
Po długich poszukiwaniach zadbanego Ventyla , wkońcu znalazłem moim zdaniem niezły egzemplarz:)
Jak widać na fotach kompletna seria : hak , chlapacze itd:D
Silnik: 1.9TDI (66Kw)
Produkcja : 1997
Bajery: 4x el. szyby , domykanie z kluczyka i chyba na tym bym zakończył
Plan :
Po ogarnięciu drobnych usterek , wymianie podstawowych spraw ( płyny, rozrząd itd) i oczywiście dostatku portfela planuje :
- dużo ,,dymionego'' (lampy, kierunki )
- gwint
- 9J z tyłu
- blenda US
- hokej i progi VR6
- stary grill ( przygarne w każdej chwili jeżeli ktoś ma )
- malowanie tych czarnych plastików i klamek
....Oby tylko kasy nie zabrakło
Ostatnio zmieniony przez house2000maker 2012-06-19, 18:21, w całości zmieniany 1 raz
Silnik: 1.8 ABS Pomógł: 1 raz Wiek: 33 Dołączył: 11 Maj 2011 Posty: 39 Skąd: Radom/Pionki
Wysłany: 2012-06-19, 19:39
Widać że zadbana maszyna się trafiła . Jeżeli wprowadzisz w życie swoje plany będzie na prawdę kozak
Powodzenia w modzeniu i życzę bezawaryjnej eksploatacji.
Silnik: 1.9TDI Pomógł: 1 raz Wiek: 33 Dołączył: 08 Mar 2012 Posty: 90 Skąd: oława
Wysłany: 2013-02-03, 12:04 VEnto
Z racji taki okazji jak dziś należało by wspomnieć co z moim Vento, patrząc na pierwsze posty plan był ambitny , życie zrewidowało wszystko do tego doszły rózne problemy.Zaczne może od tego co zrobiłem:
-rozrząd
-oleje
-sprzęgło :/
-nowe spręzyny przód i tył
-poduszki mc'personów
-nieszczęsne poduszki silnika z którymi się męczylem 3miesąc
-kupiłem stary front ( poszedł w mat)
na tym się wielkie mody zakończyły:/
- do tego lekko przetarłem bok i poszły do wymiany błotnik , 2 drzwi :/ , plus 800 mandatu tak że tylko płakać ale za to juz moge sobię dziękować a raczej swojej głupocie:)
Co do auta to przestałem się już spinać , napewno chciałbym zrobić porządek ze zderzakiem tylnim, czuje te że powoli przednie amo już padają , troche męczy mnie też temat podłogi bo jest nie ciekawie , jeżeli to ogarne to może może może kupie jakies sensowe 15 np bbs od 20 jahre ( wpadły mi w oko) ale do tego podchodze juz lajtowo , będzie co będzie , musze zierać kase na jakis sensowny cel bo moje vento lubi ją konsumować jeżeli mu się pozwoli
Fotki z frontem może dodam , ale narazie auta trzeba umyć:D
Za życzenia na dziękuje:)
Ostatnio zmieniony przez house2000maker 2013-02-03, 12:11, w całości zmieniany 1 raz
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum