Wysłany: 2013-02-12, 20:33 [mk3] Zderzak przedni z Vento i zderzak tylny z Golfa USA
Witam. Mam 2 pytania odnośnie zderzaków do Golfa 3 z 93 roku. Po pierwsze czy podejdzie do niego zderzak przedni z Vento? Po drugie czy podejdzie do niego zderzak tylny z Golfa USA? Chodzi mi o to czy podejdą bez żadnych przeróbek czy jednak trzeba coś przerabiać?
Zderzak przedni będzie pasował... golf/vento na przód to jest praktycznie to samo.
A tylni z golfa usa do golfa europejczyka to chyba raczej na pewno podpasuje...
____
by the way...
po 1. przydało by się przywitać
po 2. to nie jest forum golfa...
Swistakes, ale mi nie chodzi o zderzak tylny z Vento. Chodzi mi o podejście zderzaka przedniego z Vento Euro do Golfa Euro i zderzaka tylnego z Golfa USA do Golfa Euro
Ale słyszałem, że podobno zderzak tylny z Golfa USA podejdzie bez problemu do Golfa Europejskiego od 96 roku. A wcześniejsze Golfy Europejskie mają inną belkę z tyłu i jest problem. To prawda?
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum