Pomógł: 11 razy Wiek: 43 Dołączył: 07 Mar 2006 Posty: 1539 Skąd: Jabłonna
Wysłany: 2007-03-05, 12:17 TESTOSTERON - najlepszy polski film ostatnich lat
No koledzy o kolezanki. Wybralismy sie wczoraj z Arla do kina. Troche nam mina zmarniala bo sie okazalo ze miejsca sa wolne tylko w pierwszym rzedzie. No ale coz tam przebolejemy. Ludzi ...cala sala. Juz dawno czegos takiego nie pamietam. Film to oczywiscie TESTOSTERON. Dosyc malo reklamowany, a nawet te spoty co sa w tv, ni jak sie nie maja do tego co na ekranie. Film poprostu bomba. Stanie sie kultowy, to sie moge zalozyc. Dawno nie bylo takiego polskiego filmu. Oczywiscie jest to komedia. Stoi w jednym rzedzie z Misiem, Rejsem, Nic Smiesznego. No poprostu smialem sie od pierwszych do ostatnich minut. Jak i cala sala. Malo tego x poplakalem sie ze smiechu. A brzuch bolal mnie jeszcze przez 2h od skonczenia seansu. No poprostu MASAKRA Zabijaja ludzi tekstami non stop. I nie ma tam ze jedna smieszna akcja......nic.... i druga za min. Poprostu non stop. Nie pozwalaja odpoczac. Malo sie nie zlalem ze smiechu. Film opowiada o stosunkach damsko-meskich. A raczej prostym postrzeganiu rzeczywistosci i kobiet przez samcow
Polecam wszytkim. Na to tzreba isc. Jak ktos pojdzie za moja namowa i powie mi ze sie nie smial non stop to oddam mu kase.
A zebyscie mieli smaczek, zapodam wam jeden text:
-No normalnie kuta... furczal mi jak ruski wentylator.
- I co nie zapusciles jej mrowkojada ?
Silnik: 1,8 90KM B+G Pomógł: 158 razy Wiek: 43 Dołączył: 05 Mar 2006 Posty: 12924 Skąd: Łódź
Wysłany: 2007-03-05, 20:12
kovval napisał/a:
arla rzala jak nigdy
chyba Ci sie oberwie od żony po tym tekście
Też słyszałem, ze filmik jest naprawdę spox, bo niestety po oglądnięciu ostatnich dwóch mega produkcji made in Poland czyli Ryś i Świadek Koronny stwierdziłem, że jak zwykle badziew do ntej potęgi. Miś to dla mnie klasyka, którą znam na pamięć a Ryś... Niestety za dużo tych gagów, w ogóle film jest męczący a Świadek Koronny, na maxa naciągany i nudny że hej... W takim razie trzeba by pognać od kina...
Wysłany: 2007-03-05, 22:57
Arla byla na Swiadku i mowila ze taki sobie, raczej lipa. Za to na testosteronie.... no mowie wam. pierwszy film w moim zyciu ktory nie pozwolil mi sie nie smiac przez 5 min no poprostu bomba. jakby go dobrze na angielski przetlumaczyli to oskary murowanie
Wysłany: 2007-03-06, 11:34
wczoraj caly dzien z sieci ciagnalem....700MB testosterona.... no i musze powiedziec ze jak to dzis odpalilem.....to zeczywiscie testosterona to tam w pyte jest i to DOSLOWNIE. tylko co to ma z naszym polskim filmem wspolnego sa panowie i panie....to tyle
Pomógł: 2 razy Wiek: 44 Dołączył: 06 Mar 2006 Posty: 137 Skąd: Jasło
Wysłany: 2007-05-30, 18:26
No więc postanowiłem wreszcie obejżeć ten sławny TESTOSTERON i wczoraj zassałem przy pomocy Bear'a (tzw Miśka). Dziś rano odpalam a tu: "Asterix i Wikingowie"
No to zasysam jeszcze dwa inne TESTOSTERONY a wynik jest taki:
1) "Testosteron" = "24 godziny"
2) "Testosteron" = "Dzieje Pana Twaredowskiego"
Załamka. Jakim cudem kilka plików i żadnego właściwego??
Silnik: ABS Pomógł: 5 razy Wiek: 49 Dołączył: 19 Lis 2006 Posty: 315 Skąd: internet
Wysłany: 2007-05-31, 16:35
Waldek napisał/a:
No więc postanowiłem wreszcie obejżeć ten sławny TESTOSTERON i wczoraj zassałem przy pomocy Bear'a (tzw Miśka). Dziś rano odpalam a tu: "Asterix i Wikingowie"
No to zasysam jeszcze dwa inne TESTOSTERONY a wynik jest taki:
1) "Testosteron" = "24 godziny"
2) "Testosteron" = "Dzieje Pana Twaredowskiego"
Załamka. Jakim cudem kilka plików i żadnego właściwego??
Witam
Prosze nie sciagac filmow programem Bear"a bo zawsze sciagniecie nie to co chcecie ,najlepszym programem jest Emule jest naprawde oki jest duzo linkow prawdziwich do sciagania filmow .
Nastepnym programem do sciagania filmu jest Azureus on sciaga z Torentow i jest jeszcze lepszy bo film sciaga w 16 godz
Silnik: 1,8 90KM B+G Pomógł: 158 razy Wiek: 43 Dołączył: 05 Mar 2006 Posty: 12924 Skąd: Łódź
Wysłany: 2007-06-03, 12:05
gucio, nie zrozumiałe smie chyba. Jak dobrze skonfigurujesz program i wiesz gdzie szukać i co robić to linki nie są CI do niczego potrzebne. Ja korzystam z utorrenta aktualnie i nie narzekam, ale w sumie z czego bym nie korzystał to nigdy nie narzekałem... Ale jak ktoś instaluję i nic po za tym to nie dziwne że nie działa jak trzeba. Konfiguracja to podstawa. Z BearScheara nie korzystałem nigdy bo nie było takiej potrzeby.
No i jeszcze szybkość łącza i kto udostępnia. Czasami film ściągam w 2 godziny a czasami w miesiąc jak mało kto udostępnia.
jakos po drugiej czesci dosyc niechetnie podchodze do trzeciej, szczerze mowiac to nawet nie chce mi sie jej ogladac, ale skoro piszesz ze fajna to moze sie skusze
Wysłany: 2007-07-01, 23:11
gucio napisał/a:
TS XviD
nie lubię TSów, czyli kinówek. Nawet nie zasysam kinówke, bo szkoda oczu i połowa filmu ucieka :-( A poza tym poczekam na wersje z dubbingiem polskim, bo pamięta że pierwszego shreka najpierw z napisami oglądnąłem i bardzo mi się podobał. Ale p oglądnięciu z polskim dubbingiem walałem się p dywanie ze śmiechu, także poczekam na dubbing.
Silnik: ABS Pomógł: 5 razy Wiek: 49 Dołączył: 19 Lis 2006 Posty: 315 Skąd: internet
Wysłany: 2007-07-02, 03:36
spyro napisał/a:
gucio napisał/a:
TS XviD
nie lubię TSów, czyli kinówek. Nawet nie zasysam kinówke, bo szkoda oczu i połowa filmu ucieka :-( A poza tym poczekam na wersje z dubbingiem polskim, bo pamięta że pierwszego shreka najpierw z napisami oglądnąłem i bardzo mi się podobał. Ale p oglądnięciu z polskim dubbingiem walałem się p dywanie ze śmiechu, także poczekam na dubbing.
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum