Części samochodowe do VW w sklepie iParts.pl

Forum Volkswagen Vento Klub Polska Strona Główna
FAQ  Szukaj  Użytkownicy  Grupy Rejestracja  Zaloguj  Chat
 Ogłoszenie 

Poprzedni temat :: Następny temat
KARTKI NA BENZYNĘ
Autor Wiadomość
Szycha... 
Ventofan
VW VENTO 1,8CL 96r.

Silnik: 1,8
Wysłany: 2007-05-31, 19:30   KARTKI NA BENZYNĘ

Witam
Nasz prezydent już chyba całkiem oc..... , chce wprowadzić kartki na benzynę , gaz i olej napędowy, bo musimy ograniczyć zużycie tych produktów.
I tak chcą nas doprowadzić do czasów komuny!!!!!
Jak nie w bajkach geje to inne afery teraz paliwo na kartki
Śmiech na sali a ceny paliw cały czas idą w górę
Pozdrawiam Szycha...

theority 
Vento 1,9 TDi

Silnik: 1Z
Wysłany: 2007-05-31, 19:52   

Szycha..., skąd masz to info ? poddaj źródło

Vento 2.0

Znajdż mnie na Facebook'u

Szycha... 
Ventofan
VW VENTO 1,8CL 96r.

Wysłany: 2007-05-31, 20:12   

Oto strona :
http://motoryzacja.interi...a-kartki,917153
Ciekawe co jeszcze wymyślą :mysli: w tym naszym kraju??
Szycha...

theority 
Vento 1,9 TDi

Silnik: 1Z
Wysłany: 2007-05-31, 20:17   

To już jest chore, ale jeżeli ma to być zgodne z założeniami i nie nadużywane to OKI.

Vento 2.0

Znajdż mnie na Facebook'u

Szycha... 
Ventofan
VW VENTO 1,8CL 96r.

Wysłany: 2007-05-31, 20:48   

Dokładnie ale w naszym kraju jest wszystko możliwe , byle by do tego nie doszło
Szycha...

AndrzejJ 
Niedzielny kierowca
vento 1,8

Wysłany: 2007-05-31, 21:01   

Kartki na paliwo popieram w 100%!!! ale dla naszych parlamentarzystów, którzy nie mając prawa jazdy (o zgrozo) przedstawiają marszałkowi sejmu faktury na zwrot wydatków poniesionych na zakup paliw do samochodów, które rzekomo zużyli na cele związane z pełnieniem funkcji posła. A kwoty na tych fakturach są rzędu setek tysięcy złotych!!! Tam należy szukać ewentualnych oszczędności.

Szycha... 
Ventofan
VW VENTO 1,8CL 96r.

Wysłany: 2007-05-31, 21:44   

Tak tylko że oni potrafią wyliczać społeczeństwo a siebie bronią i twierdzą że ich wydatki są konieczne, a to my płacimy za ich przejazdy .
Jednym słowem polak okrada polaka!!
Szycha...

yahoo 
Zapalony Ventkarz
W11

Silnik: AAZ
Wysłany: 2007-05-31, 22:08   

Szycha... napisał/a:

Jednym słowem polak okrada polaka!!
Szycha...

i chyba o to w tym wszystkim chodzi :dół:

Dzolo 
Ventomaniak

Silnik: Turbo Bena
Wysłany: 2007-06-01, 01:16   

NIe noo kur....a paranoja! Widać że te pasozyty naprawde się nudzą.
Ciekawe jaką pojemnosc mają ich limuzyny bo kartek może braknąc.

:dół:

spyro 
www.vwvento.org

Silnik: 1,8 90KM B+G
Wysłany: 2007-06-01, 01:30   

Nie dość że w Polsce jest jedno z droższych paliw na świecie to jeszcze chcą limitować sprzedaż.
Wiecie, że w USA niedawno kierowcy zrobili bojkot stacj benzynowych, tzn przez jeden dzień była akcja nie tankowania fur, Niektóre ze stacji zbankrutowały a wiecie co rozzłościło kierowców? Podwyżka benzyny 98 oktanowej do około 2,50 zł/litr (z przeliczeń, bo ni przecież w galonach mają). Uśmiałem se czytając to, 2,50 za litr 98 oktanowej benzyny.
Może u nas przydałby sie taki dzień bez tankowania...

marmarmarek 
Pan i władca oktanów

Silnik: 1.8 ABS 66kW
Wysłany: 2007-06-01, 17:34   

poje...sy... nikt mi nie bedzie mowil ile i gdzie moge zatakowac! ch... do niemiec az tak daleko nie jest... no bez jaj...

Docent 
Ventofan
Vento 74kW/101km

Wysłany: 2007-06-03, 01:51   

Szycha Ty w ogole sie orientujesz o co chodzi z tymi kartkami na benzyne? czy tak jak wiekszosc cos gdzies uslyszales i powielasz terez te brednie komentowane w prasie i w necie?otoz chodzi o wprowadzenie kartek w sytuacjach kryzysowych a nie juz dzisiaj.wyobrazales sobie moze co by sie stalo gdyby rosjanie zakrecili kurek?pojedziesz tankowac do niemiec?nie wydaje mi sie.oni tez beda wtedy racjonowac benzyne.tu chodzi o tzw. bezpieczenstwo energetyczne kraju w sytuacjach ekstremalnych.nie wiem, ale gdy probuje sie zaplanowac jakies procedury na taką ewentualnosc, to juz na hip hip hura wszyscy wieszaja psy nie wiedzac nawet na czym cala sprawa polega.nieladnie!opinie wydawane bez znajomosci tematu to duza pochopnosc.

Paweł J. 
Vento to ja!

Silnik: ...
Wysłany: 2007-06-03, 03:54   

Uffff.....Docentuspokoiłeś mnie....

spyro 
www.vwvento.org

Wysłany: 2007-06-03, 11:49   

Docent, masz w pewnym sensie rację, ale moje oburzenie wynikało nie z faktu iż mają je wprowadzić, bo nawet w linku, który był wyżej jest napisane, że to w sytuacjach wyjątkowych. Ja oburzam sie w ogóle na tą idee, o czy w USA jest coś takiego? Nie, Bezpieczeństwo energetyczne kraju zapewnia isę poprzez zapasy paliw a ni kartki. Ale przecież to tylko Polska. W USA czy wspomnianych Niemczech są takie zapasy ropy a nawet gazu że wytrzymali by bez problemu rok, zużywając takie same ilości. Zaś polskie zapasy gazu nie starcza nawet na tydzień... No ale z czego niby robić te zapasy jak przekazuje się 40 mln zl na budowę sanktuarium... I o to chodzi, ze póki w tymkraju nie zmieni się to nigdy nie bedziemy bezpieczni...

marmarmarek 
Pan i władca oktanów

Wysłany: 2007-06-03, 15:57   

pamietam czasy jak bylem mlody... z ojcem na CPN i za 10 zl komarek do pelna nalany... nie do konca zrobilismy dobrze, ze na ruskich calkowicie za przeproszeniem du... wypielismy...

Docent 
Ventofan
Vento 74kW/101km

Wysłany: 2007-06-03, 17:53   

Spyro nie zapominaj ze amerykanie maj wlasne zloza a poza tym kontroluja duza czesc pozostalych.i nie wiem skad masz informacje ze niemcy maja zapasy ropy i gazu na rok, bo wg oficjalnych zrodel rzecz ma sie u nich inaczej.faktem jest ze powinnismy inwestowac w zbiorniki, ale zdaje sie ze wszyscy zapomnieli, ze to poprzednie rzady uzaleznily nas od dostaw rosyjskich i nie zrobily kompletnie nic w kierunky dywersyfikacji dostaw paliw.

Szycha... 
Ventofan
VW VENTO 1,8CL 96r.

Wysłany: 2007-06-03, 18:14   

Docent, nic nie powielam tylko stwierdzam że nasz rząd ma durne pomysły,i wiem że pomysł wprowadzenia kartek dotyczył sytułacji kryzysowych , był podany link pod którym można było sobie poczytać, widzisz gdzieś napis w moim poscie że już dzisiaj wprowadzają??Każdy ma swoje zdanie i swoje opinie, może bedziesz nadzorował całe forum i pilnował by nikt nic złego na naszych polityków nie mówił??
Więc kolego zejdz ze mnie i dobrze analizuj to co czytasz!!!

Docent 
Ventofan
Vento 74kW/101km

Wysłany: 2007-06-03, 22:12   

Otoz Szycha przeczytalem twoj post bardzo dokladnie.wynika z niego ze prezydent wprowadza kartki na benzyne a domyslnie odpowiada pewnie za ceny benzyny w tym kraju.a jesli nie on osobiscie to pewnie ONI. nie nadzoruje forum,wydaje mi sie natomiast ze chcesz miec tutaj monopol na racje, i nie spodobalo ci sie moje odmienne zdanie.kazdemu latwo przychodzi krytykowanie,to nasza cecha narodowa.juz dawno doszedlem do konkluzji ze wiekszosc onanizuje sie "bijac piane polityczna", daje sie podpuszczac dziennikarzom, ktorzy wiele robia pod publiczke.i co z tego wynika?nic, ale powyzywac sobie mozna.i pouzywac slowa komuna,chociaz samemu sie nawet nie pamieta tych czasow.ale maja tych lat 20 kilka czy nawet 30 ma sie przeciez gotowe recepty na dobrobyt.skoro masz tyle inwencji, do pobaw sie w polityke, kandyduj do sejmu i zmieniaj ten kraj....

spyro 
www.vwvento.org

Wysłany: 2007-06-03, 22:51   

Chłopaki nie ma sensu się kłócić i to jeszcze cholercia o takich debili jak... (cenzuruje, bo jeszcze mnie wsadzą :-) )

Nigdy w tym kraju nie zmieni się, zamiast zapobiegać jak robi się to w innych krajach u nas się liczy starty... Kartki to kolejny pomysł na leczenie ran a nie zapobieganiu ich powstawania...

Szycha... 
Ventofan
VW VENTO 1,8CL 96r.

Wysłany: 2007-06-04, 00:00   

Docent, Ja podałem link i wyraziłem swoją opinię , ty również wyraziłeś swoją opinię lecz niestety była ona kierowana tylko do mnie, uważasz że ja chcę mieć monopol na rację , ale równie dobrze ja mogę zarzucić to tobie!!, gdyż ty nie pozwalasz wyrażać swojej opini, a działa to w dwie strony jeżeli wymagasz aby ktoś szanował twoje zdanie szanuj zdanie innych nawet jak się z nim nie zgadzasz, mogłeś napisać ogólnie swoją opinię a ty mi zarzucasz jakieś powielanie, A kandydaturę do rządu chętnie Ci odstąpię!!!!
Szycha...

Paweł J. 
Vento to ja!

Wysłany: 2007-06-04, 00:50   

A ja się dołącze do Docenta, w/g szychy wychodzi na to ze prezydent chce wprowadzić kartki i nie ma nić w poście wspomniene o sytuacji kryzysowej. Także niepotrzebne sianie paniki. Powiem szczerze niedoczytałem dokładnie linka(mój błąd) i sam się zdygałem, ale jeśli np w trakcie wojny lub kryzysu paliwowego... jakie jest inne racjonalne rozwiązanie niż oszczędne gospodarowanie zasobami?? Zgodzę się że nalezy budowac zbiorniki.

Jeśli chodzi o dziennikarzy to oglądałem kilka razy konferencje prasowe polityków...a potem co pokazuja w wiadomościach to są zdania wyrwane z kontekstu i ludzie mają niewiarygodne info, z tym akurat jestem pewny...

Dajmy na to taki przykład....mieszkanie spółdzielcze(mnie to wali bo mieszkam w domu jednorodzinnym)ponoć mozna je wykupywać za grosze....kurnia cieszyłbym się niemiłośiernie gdybym nie miał mieszkania i mógł je sobie wykupić za marną kasę...a tu dziennikarze wyjeżdzaja z tym że osoby które kupiły je wcześniej po wysokich cenach są pokrzywdzone i to nie sprawiedliwe...Kur....co za bzdura....czyli co??np Ci co żyli w czasie 2 wojny światowej mają mieć za złe tym co żyją w demokracji, za to że mają lepiej i tez mają się starać o odszkodowania?? Idac tym tokiem myślenia nie wprowadzimy zadnych zmian na lepsze bo zawsze ktoś będzie zawiedziony...

Jescze jedym przykład-samobojstwo posłanki SLD (Blidy)Ja gdybym nie miał nic do ukrycia to nie palnąłbym sobie w serce, wpadaje do mnie AT i co z tego?? jak jestem nie winny...a tu z mediów dowiadujemy się że to jakaś nagonka itp(ręce i majtki opadaja jak takie coś słysze ) Czy ktoś z forum zabiłby się w takiej sytuacji gdyby nie miał nic na sumieniu?? Ok niedociągnięcie oficerów że zostawili ja samą. Takjże radziłbym pewne sprawy samemu interpretować niz powielać gotowe informacje z mediów...

Co mnie wkur....żyjemy w państwie demokratycznym(demos crates-władza ludu) ktoś wybrak tą władzę(czyli większośc) więc to uszanujmy. Wiem że obecna władza pozostawia wiele do życzenia ale to ludnośc Polski tak zdecydowała, żeby było jasne ja nawet nie głosowałem, ale podporządkuwuję się woli większości i patrze na pewne sprawy z dystansem i je analizuję a nie tylko sugeruję się tym co podaja gotowe serwisy informacyjne. Przepraszam za ten wywód ale chciałem coś zobrazować. Tacy ludzie jak szycha coś niedoczytają i sieja panikę a potem wychodzi niewiadomo co....Szacuneczek dla Docenta który nie boi sie mówić tego co myśli i nie powiela błednie zrozumianych stwierdzen i ma swoje zdanie, szkoda że mało jest takich ludzi na świecie.

Kurcze żyjemy w kraju z zajebistymi długamni z czasów komuny, któś musi je spłacić, więc nie oczekujmy kokosów od zaraz. nasz rząd tez nie jest bez zarzutów bo to w większej części zbieranina buraków i idiotów którzy chcą sie wzbogacić naszy kosztem. Ale radziłbym aby każdy z nas miał swoje zdanie na dany temat a nie żywił się informacjami przekazywanymi masowo które tak naprawdę z realimi maja nie wiele wspłolnego....

spyro 
www.vwvento.org

Wysłany: 2007-06-04, 07:42   

Tygrysisko napisał/a:
mieszkanie spółdzielcze

nie doczytałeś chyba... W sprawie mieszkań chodziło tylko o to, że do tej można je było wkyupić będa długoletnim lokatorem tegoż mieszkania za jakąś część rynkowej ceny, Czyli np mieszkanie warte 100000 zł wykupowało się za 15 tys zł. A w tej chwili za złotówkę. Czyli osoby, któe wczesniej t zrobily sa pokrzywdzone, bo w tej chwili mogłyby to zrobić za 1 zł. Jak dla mnie bzdura z tą zlotówką, bo i tak cena rzędu nastu tysięcy to było mało a teraz tylko są awantury o to.

Tygrysisko napisał/a:
Jescze jedym przykład-samobojstwo posłanki SLD (Blidy)

no właśnie o to chodzi, że jest bardzo prawdopodobne, że sama sobie nie palnełą, za dużó niedomówień tam było. A wiadomo, że każdy z polityków robi przekręty i pewnie kobita za dużó wiedziała, więc pomogli...

Tygrysisko napisał/a:
to ludnośc Polski tak zdecydowała

niestety nie. Zdecydowały stare baby słuchaące radia maryja itp ludzie. Młodzi ludzi eleją na politykę i d wyborów nie chodzą nestety. Ja w każdym razie na nich nie głosowałem i dlatego wyrażam swoją opinię, bo nigdy nie było jeszcze tak źle jak w tej chwili.

Tygrysisko napisał/a:
zajebistymi długami z czasów komuny

gdzie ty je masz? Dawno po sprawie, zaś teraz jest super bomba, gdy rząd kupuje limuzyny po milion złotych każda i robi wielkie przekręty a dług publiczny jest jednym z największych w historii. Poprostu przetrzyj wreszcie oczy i zobacz co się dzieje...

A do Docenta oczywiście nic nie mam bo lubię jak wywiązuje się jakaś rozmowa, gdzie możemy podyskutować. Oczywiście tez nie jestem za sianiem niepokoju i tu rozumiem Twoje zdenerwowanie...

Reasumując - póki nie zmieni si e władza w tym kraju to ciągle będziemy słychać o zgejonym Teletubisiu czy wycofywanych lekturach... A śmieją się z PRLU kiedy robią dokładnie to samo. Zobaczyli byście co się dzieje w państwowych instytucjach jak Urzędy miast itp. Ja to widzę na codzień i powiem że delikatnie mówiąc jest to masarka, brak wolności słowa i wielomilionowe przekręty na wszystkim. To tak wieńcząc wątek jednym zdaniem...

Paweł J. 
Vento to ja!

Wysłany: 2007-06-04, 11:11   

nie chce mi sie jescze raz tego wyjaśniac. Ja dałem przykłady widać że wychodże na fanatyka ówczesnej władzy ale tak nie jest i odcinam się od niej. Chiałem tylko wcześniej zwrócic uwagę że nie powiino się siać paniki w sytuacjach kiedy jest ona nie uzasadniona

madzik 
Niedzielny kierowca
Power by LPG

Silnik: 1.8 ABS 90KM
Wysłany: 2007-06-04, 11:23   

spyro napisał/a:
Zdecydowały stare baby słuchaące radia maryja itp ludzie. Młodzi ludzi eleją na politykę i d wyborów nie chodzą nestety.

widzisz, ja akurat chodze, bo interesuje mnie to co dzieje sie w kraju, w koncu sama zyje w tym swiecie. moi znajomi takze chodza na wybory, wiec skoro porownujesz polowe spoleczenstwa polskiego do moherowych beretow...

marmarmarek 
Pan i władca oktanów

Wysłany: 2007-06-04, 11:44   

madzik napisał/a:
spyro napisał/a:
Zdecydowały stare baby słuchaące radia maryja itp ludzie. Młodzi ludzi eleją na politykę i d wyborów nie chodzą nestety.

widzisz, ja akurat chodze, bo interesuje mnie to co dzieje sie w kraju, w koncu sama zyje w tym swiecie. moi znajomi takze chodza na wybory, wiec skoro porownujesz polowe spoleczenstwa polskiego do moherowych beretow...

dokladnie-biernosc o najgorsze co moze byc, a glosowanie uwazam za obowiazek patryjotyczny... rzad mamy jaki mamy (dzisiaj w radiu slyszalem jak to minister of edukejszyn strescil trans atlantyk-wedlug niego to ksiazka o chceci ucieczki przed wojskiem i cos tam o krajach ameryki srodkowej (doakldnie tego nie przytoczylem, bo nie pamietam, no ale ludzie...) moja rada: wytrzymajmy do konca kadencji i zaglosujmy jak uwazamy :) jak zaglosujemy, to wtedy spokojnie mozemy krytykowac-nie glosowalismy-mamy na co przyzwolilismy i czemu tu sie dziwic...

Paweł J. 
Vento to ja!

Wysłany: 2007-06-04, 13:00   

spyro napisał/a:
Czyli np mieszkanie warte 100000 zł wykupowało się za 15 tys zł. A w tej chwili za złotówkę

I to źle?? ZA 15 tysie moge mieć mieszkanie i np przyzwoitego ventyla. To chyba dobrze nie??
spyro napisał/a:
no właśnie o to chodzi, że jest bardzo prawdopodobne, że sama sobie nie palnełą

w końcu miała legalną broń także musiała liczyć się z sytuacją że kiedyś jej użyje w taki lub inny sposób.

spyro napisał/a:
A wiadomo, że każdy z polityków robi przekręty i pewnie kobita za dużó wiedziała, więc pomogli...

a tego tu już nie kumam. Blida wywodziła się z SLD a nie z prawicy także jeśli miałaby coś wiedzieć o przekrętach to raczej o przekrętach swoich kolegów. Gdyby miała coś na obecna władzę to napewno by to ujawniła publicznie zeby była afera bo wszyscy tylko tego szukają na siebie na wzajem...Zresztą razem z Blidą było w tym samym czsie zatrzymane bodajrze 13 innych osób i to właśnie z sprawie przekrętów, ale odziwo nie przekrętów związanych z obecną władzą...

spyro napisał/a:
Zdecydowały stare baby słuchaące radia maryja itp ludzie

zdaje sie że to też ludzie którzy mają prawo do głosu tak jak każdy z nas...

Szycha... 
Ventofan
VW VENTO 1,8CL 96r.

Wysłany: 2007-06-04, 18:00   

"Oczywiście tez nie jestem za sianiem niepokoju i tu rozumiem Twoje zdenerwowanie..."
Spyro czy to o mnie mówiłeś gdy to pisałeś??

ludzie jak szycha coś niedoczytają i sieja panikę a potem wychodzi niewiadomo co....
No i co wyszło tygrysisko??
Sam nie przeczytałeś a się wypowiadasz!
Nie znasz mnie a wypowiadasz się na mój temat , nie wiesz czym się zajmuje na co dzień i wogóle nic o mnie nie wiesz więc , nigdy tego nie rób. Ja się nie wypowiadam na twój temat , jeżeli uważasz że Docenta szanujesz bo ma swoje zdanie, to nie krytykuj kogoś jeżeli wypowiedział swoje , bo zaprzeczasz sam sobie i robisz z siebie nie zdecydowanego faceta!! tak delikatnie mówiąc!!
Każdy jest inny i ma inne odmienne zdanie, jezeli podam link do jeszcze jednej strony to też poleci na mnie krytyka i obelgi że sieję panikę??
Mam pytanie podając jakikolwiek temat trzeba najpierw pytać Admina?
Bo o ile wiem, a może jestem w błędzie tylko wybrane osoby mogą poruszać i wypowiadać swoje zdanie a reszta ma być cicho, przytakiwać , ?? ???????????????????
Szycha...

Paweł J. 
Vento to ja!

Wysłany: 2007-06-04, 19:04   

Szycha... napisał/a:
No i co wyszło tygrysisko??

Wyszło właśnie to co wyszło czyli dziwna sytuacja na forum.

Szycha... napisał/a:
Sam nie przeczytałeś a się wypowiadasz!

A właśnie że przeczytałem. Jakoś w Twoim pierwszym poscie nie ma żadnej mowy o sytuacji kryzysowej, więc mogłeś to sprecyzować.

Szycha... napisał/a:
Nie znasz mnie a wypowiadasz się na mój temat , nie wiesz czym się zajmuje na co dzień i wogóle nic o mnie nie wiesz więc , nigdy tego nie rób

Jakoś nie wypowiadałem się na Twoj temat tylko na temat tego co piszesz.

Szycha... napisał/a:
Ja się nie wypowiadam na twój temat , jeżeli uważasz że Docenta szanujesz bo ma swoje zdanie, to nie krytykuj kogoś jeżeli wypowiedział swoje

Ok ale niech to zdanie bedzie miało coś wspólnego z rzeczywistością.
Szycha... napisał/a:
Bo o ile wiem, a może jestem w błędzie tylko wybrane osoby mogą poruszać i wypowiadać swoje zdanie a reszta ma być cicho, przytakiwać , ?? ???????????????????

A co niby ja do jakiejś elity należe?? Nie byłem na żadnym zlocie a tym bardziej nie znam osobiście nikogo z forum więc nie do mnie z takimi tekstami.

Szycha... napisał/a:
Nasz prezydent już chyba całkiem oc..... , chce wprowadzić kartki na benzynę , gaz i olej napędowy, bo musimy ograniczyć zużycie tych produktów.

Powiedz Szycha jak to niby wygląda, gdzie tu jest wspomniane o sytuacji kryzysowej!!! Więc jak dla mnie zbędne sianie paniki, wystarczyło tylko sprecyzować. A w dodatku teority poprosił o podanie linku. A gdyby nie poprosił to co zostałby sam post z taka plotą?

spyro 
www.vwvento.org

Wysłany: 2007-06-04, 22:24   

Cytat:
Spyro czy to o mnie mówiłeś gdy to pisałeś??

Tak, w sensie takim, że rozumiem, że mógł die chłopak zdenerwować, ale z drugiej strony... Był link w twoim poście kolejnym więc każdy mógł doczytać dokładnie o co biega...

Szycha... napisał/a:
Mam pytanie podając jakikolwiek temat trzeba najpierw pytać Admina?

jasne, że nie i i każdy może mówić co chcę na forum pod warunkiem, że nie bluźni...

Jak dl mnie ogólni temagt bezsensowny, tzn sprzeczanie się o coś czego nie ma... Link podany w poście Szychy więc każdy może doczytać. Rzeczywiście z pierwszego postu można by pomyśleć, że kartki mają być od razu dla wszystkich, ale po to mamy mózgi żeby myśleć, więc wystarczy poczytać. A niepokoju tak do końca nie siał Szycha bo średnio chce mi się wierzyć, że ktokolwiek z nas po przeczytaniu takiego postu zaczął by gromadzić benzynę w piwnicy :-)

Ogólnie nie ma co ise kłócić szczególnie o taką bzdurę... Także: Make Love Not War jak to kiedyś śpiewał Big Cyc

Paweł J. 
Vento to ja!

Wysłany: 2007-06-04, 22:48   

spyro napisał/a:
Make Love Not War

:OK:

Szycha... 
Ventofan
VW VENTO 1,8CL 96r.

Wysłany: 2007-06-04, 22:58