Pomógł: 3 razy Wiek: 38 Dołączył: 02 Maj 2007 Posty: 152 Skąd: Sanok
Wysłany: 2007-06-13, 13:52 Szczyt chamstwa!!!!!!!!!
Wstałem dziś rano w świetnym chumorze, pomimo bólu ucha. Schodzę do mojego Ventylka, patrze mu prosto w "twarz" a on jakoś tak smutno na mnie patrzył. Powód: brak lewej blendy obok kierunkowskazu :[ Jakiś pajac poprostu mi ją ukradł, jakby niemogł kupić sobei nowej za 15 zł!!!!
Wiem, że jej niezgubiłem bo wczoraj pucowałem autko i wszystkie części były na miejscu.
No i jak tu sie nie zdenerwować
_________________ VENTO - najlepszy przyjaciel czlowieka
Silnik: 1,8 90KM B+G Pomógł: 158 razy Wiek: 43 Dołączył: 05 Mar 2006 Posty: 12924 Skąd: Łódź
Wysłany: 2007-06-13, 15:42
pyza_snk, mnie to już ciężko zliczyc ile blend i kratek w zderzak mi ukradziono... Masakra. Towar chodliwy i na szczęście w tej chwili dośc tani, bo pierwszy komplet blend jaki kupowałem to kosztował mnie kupę kasy. A rozwiązałem problem ostatnio w prosty sposób, w tej chwili wszystkie te rzeczy mam na silikon :L-) Ciężko będzie je wyrwać szybciochem a w razie przymusu holowania będe się martwił Ale od dwóch lat mam święty spokój
Pomógł: 3 razy Wiek: 38 Dołączył: 02 Maj 2007 Posty: 152 Skąd: Sanok
Wysłany: 2007-06-13, 16:03
No to jest myśl Spyro:) Nowe zalepię na silikonie i niech sie leszcze bujają, a jak któregoś złapię na gorącym uczynku to zabiore go na orlen i potraktuję karcherem na którego sam kupi 10 żetonów:):):):) a na nawoskuję:)
_________________ VENTO - najlepszy przyjaciel czlowieka
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum