Silnik: 1,8 90KM B+G Pomógł: 158 razy Wiek: 43 Dołączył: 05 Mar 2006 Posty: 12924 Skąd: Łódź
Wysłany: 2007-06-14, 21:19
uaaaaaa, nie wiem gdzie to dostaniesz. Proponuję wycieczkę do ASO, może nie bezie przeraźliwe drogie.
Spróbuj też tutaj:
http://www.gabrielmotoparts.com , to jest łózki sklep, niejednokrotnie uratowali mi tyłek sprowadzając jakieś małe pierdółki do mojej Ventki, mają oryginalesy i w niższej cenie jak w ASO.
i przelozylem bo mocowania w mojej listwie byly dobre i tylko taki "palec" co otwiera schowek i jest przymocowany do klameczki odpadl i takie oczka co trzymaja klamke do drucika jakby jakis zawias
Silnik: 1,8 90KM B+G Pomógł: 158 razy Wiek: 43 Dołączył: 05 Mar 2006 Posty: 12924 Skąd: Łódź
Wysłany: 2007-06-15, 20:27
ta klamka nie pasuje d Twojego schowka, tylko do tego bez teg długieg paska, takie schowki były w golfach a potem także w Vento... Trzeba się nieźle namęczyć żeby ją dopasować...
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum