Witam, mam Vento 1.9 TD z klimatyzacja i tutaj moje pytanie czy mógłby mi ktos podać kolory kabli które idą do sprężarki od klimy bo nigdzie tej kostki nie moge znaleźć. Z góry dzięki za odpowiedzi. Pozdrawiam.
Jesteś z Dębicy? ja z wioski obok Czarnej, a dokładnie ze Żdżar. Samochód kupiłem nad morzem i tu też pracuję. Będę na urlopie latał w tamtych okolicach i wybieram się na zlot vento więc moglibyśmy polecieć razem
Ja dokładnie jestem z okolic Dębicy a konkternie Pustynia. Chętnie bym sie wybral na zlocik ale jestem w trakcie remontu mojej Ventki i raczej nie wyrobie, ale dzieki zza propozycje
Mały up. Nadal nie znalazłem tej kostki idacej do sprężarki, nie moge sie rozczytac ze schematów, moze ma ktos wlasny schemat kabli jak je podpiac bo z tego co czytalem jest ich raptem kilkanascie albo jakis inny czytelny schemat. z gory dzieki za pomoc.
Pozdro.
Daj maila to podrzuce wszystkie schematy jakie mam do golfa od klimy.
_________________ VW Vento 1.9TDI 1Z++ Na potęge Posępnego Czerepu, mocy przybywaj!
Captain Planet, he's our hero. Gonna take pollution down to (Euro)0
_________________ VW Vento 1.9TDI 1Z++ Na potęge Posępnego Czerepu, mocy przybywaj!
Captain Planet, he's our hero. Gonna take pollution down to (Euro)0
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum