Witam. Od jakiegoś czasu poszukuję felg do venta. Chcę 7,5 lub 8 z przodu i 9 z tyłu. I teraz taki problem ciężko znaleźć komplet 7,5 i 9 które by mi się podobały a 4x9j jest multum więc pomyślałem co by zakupić takowe i zwęźic na 8j. Mam tokarza który już raz to robił, gadałem z gostkiem i mówił że dobrze zrobione, tylko pospawać dawał. Myślicie że dobry pomysł, czy lepiej nie ryzykować? Bo jednak nie wiem jak to jest z tą wytrzymałościo wtedy.
Silnik: 1Z
Wysłany: 2013-06-06, 23:03
Nie znam się, ale aż takich patentów bym nie stosował u siebie Szukaj, a na pewno coś w końcu znajdziesz odpowiedniego bez kombinowania Jak masz kasę to kup 4x9 i 4x7,5 i będziesz miał 2 idealne komplety, jeśli znajdziesz wzór
No właśnie u mnie w okolicy żadnych ciekawych o tych parametrach nie ma, a wysyłkowo nie uśmiecha mi się kupować chyba że po znajomości bo mówią że idealnie proste itp a potem różne kwiatki wychodzą. Naczytałem się trochę o szerokiej stali. To też trzeba spawać w sumie, to może i z alu da radę. No nie wiem sam już. Czekam na dalsze dopowiedzi a może ktoś już takie cuda wyczyniał?
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum