Wysłany: 2013-06-13, 16:42 Woda wcieka (nie przez szyber)
Siemka.
Mam problem, który strasznie mnie denerwuje. Jakieś 2 tygodnie temu podczas deszczu (3 dni padało) zaczęła mi wciekać woda to auta i mam basen, bo z tyłu jeden korek zasylikonowałem, a drugi wywalony i zaspawana dziura. Dzieje się to tylko po lewej stronie.
Woda sączy się po plastiku na którym mamy klamke od otwierania maski( lekko), reszta pewnie pod leci. Zasylikonowałem uszczelkę dookoła linki bo była luźna (tam na podszybiu po lewej stronie) i pomysły mi sie wyczerpały.
Miał ktoś podobny problem? może macie jakieś wskazówki?
ostatnio coś tam przepychałem (linka od rowera bo nic innego nie miałem pod ręką).
wydaje mi się że to nie szyber, bo podsufitka jest sucha. same problemy mam z tym ventylkiem ;p
w niedziele odstawiam do mechanika, na wymiane poduszek, i pompki paliwa to od razu powiem o tym, może coś wymyślą
Ostatnio zmieniony przez ventylator 2013-06-13, 21:21, w całości zmieniany 1 raz
ale to ze podsufitka jest sucha nie znaczy ze z wezykow nie leci hehe wiec sie jeszcze raz pytam a woda wylatuje napewno!!! wezykiem przez slupek na zewnatrz
Ostatnio zmieniony przez lesny1982 2013-06-16, 23:31, w całości zmieniany 1 raz
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum