Silnik: 1.8 AAM Pomógł: 1 raz Wiek: 32 Dołączył: 23 Sie 2012 Posty: 568 Skąd: Kwidzyn/Malbork
Wysłany: 2013-06-22, 16:08 tablice rejestracyjne
czy ktoś z Was miał styczność z tymi tablicami?
http://autosiatki.pl/tablice-rejestracyjne/
wyglądają łudząco podobnie do prawdziwych. natomiast jestem ciekaw jak przedstawia się sytuacja z jakością wykonania. mogą one się równać z blachami z AGOtablice.pl?
Silnik: 1.8 90 KM Pomógł: 1 raz Wiek: 32 Dołączył: 14 Mar 2013 Posty: 263 Skąd: Wlkp PZL
Wysłany: 2013-06-22, 21:56
v3n70 napisał/a:
wyglądają łudząco podobnie do prawdziwych
Są bardzo podobne, tylko nie mają tej naklejki legalizacyjnej, kolega założył taką do swojego golfa 3 na tył US i stracił za to dowód, bo niebiescy jechali za nim i się zorientowali Z tego co widziałem to są one bardziej matowe od oryginałów, nie błyszczą się tak
Silnik: 1.8 AAM Pomógł: 1 raz Wiek: 32 Dołączył: 23 Sie 2012 Posty: 568 Skąd: Kwidzyn/Malbork
Wysłany: 2013-06-23, 08:58
w mojej okolicy gliniarze nadzwyczajnie mają w d.. jakie blachy masz założone, jak ciemne szyby z przodu i jak głośny wydech. kilka przypadków ma nawet z kartonu ręcznie robione tablice, ponieważ zgubili swoje i jeżdżą na nich już sporo czasu ale sam bym się nie odważył zmieniać na nieori, jedynie na jakieś okazje by się przydały. a tam na tej stronie mają nawet fajne wzory
Wysłany: 2013-06-23, 14:12
Sztumscy pewnie bardziej pracowici a tak serio, być może masz rację, nie zaprzeczam, ale nasi (bynajmniej w GMB i GKW) zaniedbują trochę nielegalne przeróbki, zbyt dużo aut porusza się po drodze, które powinny stracić dowód (calibry z czarnymi szybami, astry albo civici z wyjącymi tłumikami, bmw z ringami bez homologacji, etc.) i ich powinni ganiać, a nie tak jak Ciebie za jakąś tablicę gdyby w wydziale komunikacji były dostępne rozmiary US, nie byłoby żadnych nieporozumień. a i w M-ku nieoznakowanym głównie śmigają koło parków i spisują za siedzenie na ławce z moich obserwacji tak wynika, ale każdy może się nie zgodzić z tym co napisałem.
p.s. sam przejeżdżam często koło radiowozów z włączonymi postojówkami w kierunkach i ani razu mnie nie skontrolowali
Silnik: 3.0 D 136KM Pomógł: 16 razy Wiek: 34 Dołączył: 02 Mar 2009 Posty: 3004 Skąd: tyle dymu ?!
Wysłany: 2013-06-23, 18:51
v3n70, masz racje ze wielu jezdzi ale skad wiesz ze nie sa kontrolowani i od razu wszystkich nie wylapia prawo mamy jakie mamy i nic nie poradzimy musimy kombinowac jak idzie
_________________ VW Vento 1.9 D 1Y 64 KM
VW Vento 1.9 TD AAZ 75KM +
Mercedes W210 E 300 136 KM
Wysłany: 2013-06-24, 09:13
haha, 'kto kombinuje ten żyje', jak to kiedyś w piosence o polakach śpiewano
a wracając do tematu, nikt tych tablic z autosiatek nie zamawiał? teraz tak troszkę zagłębiłem się w ich stronkę i nie widzę ani w sklepie, ani na allegro aby dalej je oferowali...
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum