witam kolegów
mój problem z ventem jest następujący:
odpalanie venta z beny raz się uda a raz nie. jak się uda to muszę go pedałem gazu przytrzymać, żeby nie zgasł a po jakimś czasie (nie zawsze) uda się, że obroty same trzymają jednak lekko falują, co ciekawe przeważnie w deszczowe dni lepiej pali ale to nie reguła, dzisiaj np nie zapaliłem na benie musiałem z gazu. a na gazie chodzi ok
od jakiegoś czasu zauważyłem, że jeśli przekręce rano stacyjke 3 razy (żeby pompką podpompować) to zawsze odpala ale nie trzyma obrotów trzeba mieć wciśnięty gaz. mam już kupiony interfejs vag to może jakieś błędy wyskoczą, jak będzie czas to sie podepne
Silnik: 1.8 AAM Pomógł: 1 raz Wiek: 32 Dołączył: 23 Sie 2012 Posty: 568 Skąd: Kwidzyn/Malbork
Wysłany: 2013-08-01, 20:35
bartoszklos1, usłyszałem opinię, że jeżeli ma się złej jakości świece, mogą być problemy w lpg. NGK powinny dać radę. Ale na Twoim miejscu sprawdziłbym także zużycie silniczka krokowego
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum