Silnik: 1.8 AAM Pomógł: 1 raz Wiek: 32 Dołączył: 23 Sie 2012 Posty: 568 Skąd: Kwidzyn/Malbork
Wysłany: 2013-09-05, 19:59 przyciemnianie szyb
Witam!
Panowie, mam chęć przyciemniania szyb w moim Ventylu, a z racji tego, że mam dwie lewe ręce w starciach z folią, proszę o wskazówkę.
Gdzie znajduje się jakaś solidna firma, która specjalizuje się w takowych zabiegach? (Jakość usługi jak najwyższa, cena jak najniższa.)
Lokalizacja najlepiej w pobliżu Kwidzyna, Malborka, Tczewa, Elbląga lub w ostateczności Gdańska
Dodam jeszcze że Bytów, Gdynia, Sopot, Starogard Gdański, Chojnice są w tych samych cenach co Gdańsk... Niby mniejsze miejscowości ale ceny wcale nie bo albo nikt nie robi albo są jedynym warsztatem to ceny sobie ustawiają pod siebie. Jakoś przed wakacjami cen się dowiadywałem bo chciałem przyciemnić, lecz jak się dowiedziałem to zwątpiłem...
Znalazłem miejsce w Gdańsku gdzie można kupić folie taką jaką używają w salonie Land Rovera i Jaguara to sama folia to koszt ~200 zł... Gdyż tych folii z aledrogo za 19 zł bym nie polecał...
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum