Silnik: w komorze Pomógł: 25 razy Wiek: 37 Dołączył: 06 Kwi 2008 Posty: 2784 Skąd: Z Mazowsza
Wysłany: 2013-10-03, 14:03 Variantowy Dupowóz by Wydym
Marka:
-Volkswagen
Model:
-Golf cl
Silnik:
-1,8 ABS
Moc:
-90km(66kw)
Zawieszenie i układ hamulcowy:
-Na razie seria
Koła:
Chwilowy Artec 7,5 bo na nich kupiłem
Wnętrze:
-El.szyberdach,lusterka
-Wspomaganie
-Skrzynia manualna
Audio:
Coś tam puka ale się zrobi
Zmiany przeprowadzone:
-Ori Centralny zamek
-Swap przedniej deski z vento
-Filtr Simoty + Dolot własnego pomysłu
-Wydech przelot z końcowym od TDI + Polerowane końcówki Ulter
-Kierownica victor
-Klamki z polo 6n
-Przeniesienia anteny z błotnika na dach
Plany:
Zmian nie będzie nie wiadomo jakich bo to mój dupowóz....Ale w wolnej chwili będę aplikował zbędne graty które mi zalegają...Auto kupiłem w piątek i od razu w Sobotę zostało wybebeszone....Dostało od razu klamki z 6n,wydech przelot z końcowym Tdi,deche z Vento,Nowy szyber,Ori centralke,Nowy dolot.....Teraz w wolnej chwili usiądę i zapodam Vento front tylko muszę maskę i zderzak pomalować ale to myślę że w weekend ogarnę...Wpadnie gwint i jakaś 17....tylko musze pogrzebać na magazynku....No i jakoś niedługo musze się złapać i pospawać podłogę bo jak Flinston będę latał hehe
Jakieś foty:
Silnik: ASZ+ Pomógł: 4 razy Dołączył: 11 Mar 2012 Posty: 386 Skąd: Wrocław
Wysłany: 2013-10-03, 19:22
No tak, dupowóz jak dupowóz Ale mam kilka pytań, bo miałem w planach podobne mody przy tym silniku. Jak na takim wydechu to chodzi? Nie ma dźwięku poloneza? I jak oceniasz ten dolot - wart przeróbki?
Silnik: w komorze Pomógł: 25 razy Wiek: 37 Dołączył: 06 Kwi 2008 Posty: 2784 Skąd: Z Mazowsza
Wysłany: 2013-10-03, 20:07
na pewno lepiej mu się oddycha i jest taki metaliczny dzwięk(cięzko to nazwac inaczej)Ale to w przelotach norma....Dzwięk daje sam stożek bo ssie powietrze..
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum