ja sobie niedawno kupiłem te szczypce, czy klips, jakkolwiek to się nazywa. Fajne jest to, że i telefon mogę włożyć, jak i normalną nawigację, bo uchwyt szczęk dość mocno się rozwiera. Mam go przyklejonego do deski i trzyma się, w co nawet nie wierzyłem. Tylko telefon mam dość ciężki i podczas jazdy troszkę nim trzęsie, ale i tak jest dobrze, nic nie trzaska
Nie wiem, ile mój WAŻY ale posiadam Galaxy S3 w kondoniku. Ale pracuję nad tym patentem, co by niewielkie wzmocnienie przykleić. Aczkolwiek mój uchwyt trochę różni się od tego pokazanego przez Ciebie, ja mam coś takiego: http://allegro.pl/uchwyt-...3554986154.html
Z reguły nawigacja jest cięższa i z nią będzie większy problem.
Moja chyba drugie tyle waży co mój telefon, jest przy tym nieznacznie większa, ale łapki tego uchwytu trzymają ją i jest ok, tylko troszkę mocniej nim buja na nierównościach, no bo jest cięższa. Jednak ogromny plus za to, że nie odkleja się ta przyssawka od deski rozdzielczej.
_________________ Zielony borowik...
Patrykkopaczek [Usunięty]
Wysłany: 2013-11-06, 09:45
Ja kupiłem uniwersalny uchwyt jak na zdjęciu i nie polecam! Cięższe aparaty wypadają na wybojach, zakrętach. Odwracają uwagę i mogą spowodować wypadek.
Wiem co mówię - z mojego trzymaka uniwersalnego wypadł hx4700, rozwaliłem felgę na zakręcie.
Tylko dedykowane!
A ja zdecydowalem sie na ten zelowy i.... jak na razie jestem zadowolony telefon nie lata, trzyma sie bardzo dobrze, musze jeszcze sprawdzic jak bedzie z nawigacja.
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum