Witam już mi się pomysły skończyły, mam alarm w Vento
I od kiedy odłaczyłęm aku i podłączyłęm ponownie zasięg pilota wynosi 20cm od centralki, masakra.
Na początek myślałem że pilota szlak trafił, mam drugi to samo , no to postanowaiłem że odłacze aku na dłuższy czas może się zresetuje, nic nie pomogło Jakieś pomysły? Antena przy alarmie jest cała. Alarm nie wiem jaki żadnego opisu nie ma tylko czarna obudowa z wtykiem na dużo kabelów.
Znalazłem oznaczenie alarmu to MATADOR dziś postanowił wyć, wyłączył mi zapłon na środku skrzyzowania i duuup@. Auto zepchnąłem, wujek google i wygooglowałem numer do producenta a ten poprowadził mnie za raczke które przewody ciąć i połączyć Dobrze że są jeszcze mili ludzie którzy maja cierpliwość. Kolejna sprawa alarm padł na dobre Naprawiać się nie opłaca. Co polecacie bo potrzebuje tylko tak naprawdę aby z pilota otwierały się drzwi i nic więcej. Jakaś sprawdzona firma?
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum